Tubaprm Malina canım bebeği yatağa onunla alınca ezilme riski kalkıyor bir yere gidersen bebek her yerde yatmamış oluyor ve yerini yadırgamıyormuş ben bunları duydugumdan almak istiyorum Reflü yastığı da bu amaçlar için kullanılabilir galiba
Malina Tubaprm hmm anladim. Ben e bebekten reflu yatagi aldik cok guzel ve yikadim hatta. Uzerine de istedigim carsafi gecirip onda uyutucam. İnternetten nebilim yikaniyormu yikanmiyormu ve nasildir kalitelimidir o yuzden kararsiz kaldim
ecrinefsaerva Tubaprm şoka gelmişti şoktan aldım ve eve gelir gelmez de yıkadım . Ne bozulma yaptı nede rengi attı. Çok da beğendim kalite olarak😊
Gamzedngdn Prensesimiz_ yok kuzum 101 den almıştı eşim yanında kumaşına cırtla yapışan minik yastıkları var
Malina Prensesimiz_ yok ama ünlü bir kadin var instagramda onun bebegine oyle yaptiginigormustum cok begenmistim yastik kilifi gibi birsey gecirmis cok da tatliydi :)
alcang kayseri_1234 bende şoktan aldım bencede çok kaliteli zaten kullanacağımız 7-8 ay daha fazlasını vermeye gerek yok
Ebrubera Kızlar buna bi bakın instagramdaki setlere göre biraz pahalı ama kullanışlı gibi https://www.e-bebek.com/sevi-bebe-anne-yani-bebek-reflu-yatagi-p-sev-273
Tubaprm Ebrubera bende gördüm bunu canım bir yere götürmek için daha çok yer kaplar gibi birde bu fiyata hem reflu yatagi hemde.babynest alıp iki urunede sahip olunur🤷🏻♀️