ilkbahar 2015 sen öyle kabul et 🙂 çok detaylı düşünme 😃 ultrasonla uyuşsun diye günler de aynı haftaya getirme son adet tarihini değiştirip 😃 ultrasonda ne olcağı belli olmaz bi ileri bi geri gider tarihler sen adet tarihini baz al 🙂 çok takılma gerisine 🙂😄
2015 ilkbahar bu arada renkli utrason için hangi haftalar gitmek gerekiyor veya istedigimiz haftada gide biliyor muyuz acaba?
sirdaass 2015 ya açıkcası son adet tarihi de çok fazla netleştirmiyo ultrasonda bebeğin gelişim durumuna göre haftalıkları değişiklik gösterebiliyo mesela ben 10 ekimde son adet olmuştum 12 kasımda döllenmem olmuş 1 ay sonra bebek rahme tutunmuş şuan 24 haftalığım. Bidahaki kontrole gittiğinde sana kaç haftalık derse o günden itibaren hesaplamanı yaprsın 😌😌
2015 Deletedmom138 canm sen renkli utrasona girdin mi girmem gerekiyormus doktorum arayıp söyledi ama ne zaman girmem gerektiğini ve hangi haftalarda girilir bilmiyorum doktorda cevap vermeyince burdan sorayım dedim çok mühimse hemen yarın gidiyim:) değilse malum salgın var erteleye bilirim
Deletedmom138 2015 kuzum renkli ultrasona 22. haftamda girdim, 24e kadar girebiliyorsun, belli bir ücreti var ben 500₺ ye yaptırdım,200den başlıyor sanırım, devlet hastanesi ücret almıyor ☺️
sirdaass 2015 evet canım. Bende 500₺ girdim 20 haftadan başlıyo 23. Haftanın sonuna kadar yaptırabiliyosun. Bebeğin organ gelişimlerine bakılıyor aksi bi durum olduğu takdirde müdahale edilebilmesi açısından önemli
sirdaass Deletedmom138 İstanbulda 200₺ den başlayan fiyatla ben hiç karşılaşmadım 🤷🏻♀️ Ama devlet hastanelerinde yapılmıyor, sadece çapa hastanesinde var ona da çok zor randevu düşüyo
fatmanurkorkmaz1806 sirdaass daha önceki testlerde bebekte sorun görürlerse devletlerde yapılıyor onun haricinde sağlıklı gözüken bebeğe devlet yapmıyor malesef
fatmanurkorkmaz1806 2015 canım bebek doğuma kadar kendini toparlıyor bı ileri bı geri olması çok normal takma kafana sen sağlıklı beslenmene ve moralini iyi tutmaya bak sağlıkla gelsin inşallah 🥰