Birkoalabirpanda https://hizliresim.com/8H4Xwg Geçende atmıştım karnımda böyle sivilce gibi mi su toplamış gibi mi ne böyle şeyler çıktı ne yaptıysam geçmiyor aşırı derece kaşınıyor çatlamıştır ondan diyorsanız çatlağım hep vardı bunlar 1 hafta oldu çıkalı mahvetti beni çok fazla kaşınıyor
Mrvkckk Birkoalabirpanda canım korkulacak bişi degil bu. Bu da bi çeşit çatlak şekli, ama çok kaşınır doktoruna danış bi krem vs verir en azından kasıntısını ve ateşini alır.
Gedizmom Birkoalabirpanda tam olarak bende şuan bu şekilim tırnaklarınla kaşımamaya dikkat et veya direk cildin açıkken kaşıma atletin üzerinden kaşı ve bepanthen çok iyi geliyor bu arada sıcak su değil soğuğa yakın ılık su tut sıcak su sonrasında yine kaşınmasına sebep olur
Zuzum577 Bence cok buyumus karniniz o yuzden catlak icine ama kan toplanmis bendede boyle ama simdi sende daha buyuk oldugundan boyle gorunuyor
Birkoalabirpanda Zuzum577 çekemiyorum net ama böyle ufak ufak sivilce gibi bide sanki hani bir şey yanar ya su toplar öyle
Birkoalabirpanda Mrvkckk inanın dayanamıyorum egzama diyen bile var sadece sıcak su tutunca rahatlıyorum nedense
Mrvkckk Birkoalabirpanda Her kaşıntıya su iyi gelir. Durabiliyosan kaşıma kaşıdıkça kaşınımaso artar 🤷♀️Korkma ama doktora sor o bilir ne kullanman herektigini. Birazda düşünmemeye çalış psikolojik olarak da fazla kasınıyo gibi hissedersin öyle olunca. İnsanin neresi yanarsa canı ordadır der annem geçmiş olsun🙏😊
Zuzum577 Birkoalabirpanda catlak bildigim kadariyla amaa sen yinede doktora goster yani, bi baksin Allah korusun ciddi bisey olur
Tubaprm Çatlak gibi canım benimde böyle koyu renkli oldu sonradan bayazlıyor ve kaşıntı bol bol su içip cildini devamlı nemli tutmaya çalış