Gaazell Dilarac4n Bende 26 haftalık oldum duştan sonra tüm vücudumu zeytingağı ile yağlıyorum. Şimdilik bir şey çıkmadı umarım çıkmaz. Nemlendirin bence ne olur ne olmaz bi de bol bol su tüketin
Mili Canım benim ilk hamileliğim bir yağ karışımı kullanıyorum ama faydalı bunu kullan demek için henüz erken 32. haftadayım sadece bu karışımı kullanarak henüz bi çatlağım oluşmadı ama dediğim gibi 35 ten sonra çatlıyormuş bakalım faydası olacak mı 🤲🏻
Dilarac4n haticedrn bebe yagi ve zeytinyağı yaptim hergun cunku cildim cok kuru hamile kalmadan once bile bebe yagi kullaniyodum zaten vucuduma ama dediginiz kremden baya memnun kalan var onu denicem 👍🏻🌺
Dilarac4n SeHer1909 ben 4 kilo aldim ama kiloyla alakası pek yok bence cildim cok fazla kuru ondan olmuş olabilir kucuk bi çizgi oluşmuş iyi ki gec kalmadan sormuşum yarıdan fazla kisi bu kremi söyledi inşallah ise yarar teşekkür ederim 🖤👍
Merph Dilarac4n Merhaba canim ben Burt’s bees mama bee kullaniyorum cok memnunum icerigi de iyi 25 haftadayim bende
mikican haticedrn bende lirarac kullanıyorum ama gögüsümün her yerine ucuna kahverengi yerine de sürüyorum. Neden oralara sürmeyin dediniz bi sakıncası mı oluyor?
haticedrn mikican kullanımı için bi çok kişiden dr dahil bu sekilde duydum. kahverengi kısım süt için bebekle direk temas edeceğinden emzirirken yara olma potansiyelini de düşününce hiç sorgulamadım açıkçası:)
Adaaaa haticedrn benmki cok çatladı başta tedbir alınsaydı bence catlmaayabilirdi doktordo öyle deyince tedbiiri elden bıraktım ben canım
NidaTrk93 Dilarac4n 24. Haftadaym bende babe çatlak kremini kullanıyorum henüz hiç çatlağm yok öneririm
NidaTrk93 Dilarac4n ayrıca doktorum normal yağların (zeytinyağı hündistancevizi yağı bebek yağı vs.) tüylenmeye yol açtığını ama bu tüylenmenin gebelikten dolayı olduğunu düşündüklerini söyledi oyüzden mustele yada babe çatlak kremini önerdi babe kullanıyorum bu bitince mustela alıcam
Ebruba Dilarac4n dün bi kadın doğumcu ve cildiyecinin ortak canlı yayınızı izledim . Çatlak için tatlı badem yağı ve kakao yağını eşit miktarda karıştırıp günde iki sefer karın kalça basen ve göğüs kısmına sürün önerisinde bulundular.
leyla25 Dilarac4n bende Palmer’s Cocoa Butter Formula kullanıyorum. Emilimi verdiği nemden çok memnunum çok güzel yorumlar okuyarak almıştım cidden memnun kaldım cildim çatlamaya çok müsait ve kuru olmasına rağmen verdiği nem süper.
istanbullugelin_ Dilarac4n 39+0 ım henüz hiç çatlak yok. 20. Haftamdan itibaren sadece bebek yağı sürdüm etkisi var mıdır yok mudur bilemem genetikle de alakası var gerçekten