Ebrarrelif Merhaba arkadaşlar kızımın gelmesine son 10 gün kaldı ve ben çok korkuyorum esim de yanımda değil nasıl baş edeceğim bilmiyorum 😔🙈
Ask_H Ebrarrelif benimde son 10 gün canım Allah yardımcımz olsun korkma inş herşey çok güzel olacak 🤲🏻sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza inşallah 🤲🏻
Ebrarrelif Güçlü olmaya çalışıyorum ama malesef doğuma gelsin diye 9 ay gelmedi bu virüs yüzünden de doğuma da gelemiyor annem var ama yine de kendimi çok yanlız hissediyorum 😭
Dncseymaa Ebrarrelif insan ne olursa olsun eşini yanında istiyor. Gerçekten eşin verdiği destek her zaman ayrı Rabbim gönlüne göre versin inşallah sen içini ferah tut bol bol dua et yavrunu kucağına al gerisi gelir inşallah
Merve3333 Ebrarrelif okadar haklısın ki empati bile kurmama gerek yok seni anlamam icin…rabbim sana güzel bir mucize yaratısın insallah
Ebrarrelif ktnzehra49 benim uygulamada da son 17 ama sezaryan la gelecekmis küçük hanım normal imkansıza dondu malesef 😔rabbim sağlıklı bi şekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
EdibeHiraToprak Son 9 inşallah 🤲rabbim yardımcımız olsun insan eşini istiyor ama sıkıntı etme annen yanında şükür trk doguma gidenlerde var . Üzülme bebeğine konsantre ol sağlıkla gelsin inşallah.
Ebrarrelif EdibeHiraToprak bebegim için sabrettim o da hissedermis gibi uzuldugumde hep tepki veriyor beni düşün dercesine 😇rabbim sızı de sağlıkla kurtarsın insallah 🤲
ktnzehra49 Ebrarrelif amin cümlemize inşallah 🙏🏻 nisan ayının minikleri oek nazlı ya gelmiyolar ya annelerini zora sokuyolar 😊😊
Ebrarrelif Bide sezaryen korkusu var ki doğumdan sonra nasıl olacak diye 🙈 bazen kiziyorum eşime hatta burda olsaydın diye stresten ona çatıyorum 😅ama görev iste asker eşleri belki anlar halimi😔
Ebrarrelif ktnzehra49 aynen öyle canım 2. adını nazlı koyalım dedi esim de aman yok dedim ismini falan taşır çok nazlı olur tek başıma uğraşamam diye😅😂
ktnzehra49 Ebrarrelif ben yeterince nazlıyım kızımda nazlı olursa eşim kafayı yer resmen kaçacak yer arar 😅😅