yaseminligunler canım ben evimin tüm işlerini eşimle hallettim 33/34 haftalık hamileydim o zamanlar şimdi 38 haftalık olduk çok şükür. Öncelikle halıları yıkamaya verdim ve gardrop içlerini temizleyip kışlıkları kaldırdım zaten seni yormaz dolap içleri. Daha sonra fort mantoyu sildim, evde olan küçük büyük tüm dolap içlerini indirip sildim, mutfak dolap içlerini eşimle indirip sildik, yatak odası baza arkasını ve gardrobun arkasını üzerini hep eşimle yaptık, camları eşim sildi, wc/duşakabin ben yaptım, kapıları sildik, mutfak dolaplarının üzerini, fırın ankstre içlerini, buzluk ve alt dolabını sirkeli suyla sildim, balkonu cifledim, duvarlarımı kışa girerken silmiştim baktım tertemizler karışmadım, perdelerimi de aynı şekilde ben yıkadım eşim astı falan en son yerleri sil süpür toz al halıları aç çık yaptık.
Tabi ben ev temizliğini yapmadan önce bebeğimin tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim gardrobuna yerleştirip hastahane çantasını hazır ettim, çünkü bebeğin kıyafetlerini yıkayıp ütülerken ev kendinden baya bi geçiyor en başta onları yaptım onun için. Şimdi de doğumu bekliyorum 34. Haftadan beri 1 gün durup diğer gün mutlaka yerleri süpürüp, silip evin tozunu alıp wc yıkarım, hem hareket oluyor hem de evimin batmamasını sağlıyorum.
Sağlıkla doğurun yavrunuzu 🙈 ama kesinlikle birer gün arayla ve dinlenerek yapın ne olur ne olmaz 💕