Prensesim2018 Isvec te dogurdum kizimi simdi yine hamileyim ve ords olacakti bu koronadan bilmiyoruz ne olacak ve piskolojim baya bzuk burda hic istemiyorum orasi her konuda super dogumda sizce gecermi bir yada iki aya bu lanet korona
nil_sugra Prensesim2018 valla canım kusura bakma ama ben ülkemin ne doktorunu ne de hastanesi küçük görmene müsamaha gösteremem..! Belki li eksik belki sorunlu (ki şu süreçte hiç te eksik ve sorunlu değiller) ama bunlar senin insanın. Yumurtadan çıkıp kabuğunu beğenmemek biraz garip olmuyor mu sence de??? Burda böyle küçümseyici cümleler kurmak yerine “kızlar doktorum isveç’teydi burda da iyi bir doktor hastane bulabilir miyim?” desen daha şık olurdu..! Orda ya da burda çocuğunu sağlıkla kucağına alman dileğiyle
nursentlk Prensesim2018 hangi şehirdesin. Eğer gidemezsen en azından bulunduğun şehirde araştırma yap Kocaeli dersen bir sürü kaliteli doktor var mesela
nursentlk İsveç i bilmem de Ulu Önder Atatürk bile ne demiş beni Türk doktorlarına emanet edin. Türkiye’de de güzel hastaneler var yani hakkını yememek lazım
Prensesim2018 nursentlk orasi oyle ama dogumda kesinlikle bin basar buraya ilgi olsun ucretsiz olmasi mekanlari herseyleri super
Prensesim2018 nursentlk burda kesyflerine gore sezeryan yaptiranlar var orda oyle birsey yasak ölum risk olmadikca hersey saglik orda
Prensesim2018 nil_sugra cnm kucuk gordugim yok buasi daha iyi ama dogumda orasini seviyorum burdaki hikayeleri okuyoruz goruyoruz o yuzden yoksa iimse ulkesini kucuk dusurmuyor
Prensesim2018 nursentlk yok cnm ondan degil burda keyiflrinw gore sezeryn bile yaptiriyorlar heleki bu durumda en rahati bu oluyor ama hic saglikli degil