Ssulecik2817 Arkadaşlar 17 . Hafta olduk cinsiyetine erkek dedi doktor internetten bakıyorum hareketlerini hissetmek gerekiyormuş ama henüz hissedemedim ilk gebeliğim fikriniz nedir
Mntpl Ssulecik2817 17-22 hafta arası hissedilmeye başlanıyor acele etmeyin her bebek bir değil ben 18. Haftada hissetmeye başladım baloncuk patlaması gibi suan 24. Haftadayız daha net tekmeler bazen Karnın şekli bile değişiyor az daha zamanınız var bence ☺️
Zulmust Ssulecik2817 canım ben 20. Haftamda ufak ufak hissetmeye başlamıştım şimdi 23+3 çok net hissediliyor. Korkma yani hissetmek için daha vaktin var ☺️
Adaaaa Ssulecik2817 canım ilk gebeliğinse zor hissediliyor bende 19*3 arada seyiryor gecende gece de bi vurmasını hissettim benm ilk bebegm ben anlamıyorum yani gerçi cinsiyetinde ögrenemedim daha ama benmki sürekli seyiriyor başka bi belirti olmuyır
Mervee09 Mntpl bende 18. haftadayım gecen haftadan beri basladm hissetmeye ama bi türlü adını koyamıyodum siz baloncuk patlaması diyince okurken istemsiz aaa evet demişim 😄
EdibeHiraToprak Ssulecik2817 ilk gebeligimde 36. Haftada bile tam.hissedemiodum sanki segerio gibiydi . Herkesin ayni değil.akrin yapisi ile alakali kimi 5 haftalikkrn hissedio kimi benim gibi doguma gittiginde bile hissetmio .
Zehrabeytullah Ssulecik2817 bende 24 . Haftamdayim her zaman hissetmiyorum düzenli değil daha yakında hissedersin inşallah canım kimseninkiyle kıyaslayıp kendini üzme anca strest yaparsın daha çok hissedemezsin