Elifdemir_ Dilan04 bende var 32. haftamdayim gece hele uyaninca goguslerimin arasindan karnima su gbi akiyor yani
[silindi] Dilan04 olmaz olur mu hemde ne terleme bacak arası,saçlar,ense kökü, genital bölge her yerim anam her yerim ter içinde hormonlar hep. Bazen diyorum menapozlu kadınlar nasıl baş ediyorlar garipler
ilkbahar Dilan04 ben daha altımda bi battaniye üstümde bi yorgan ve onun üzerinde bi battaniye ile yatıyorum 😵 28. Haftadayım
Kevserbdr0 Dilan04 bende çok aşırı terliorm şuan 30 haftaligiz . Yaklasik. ⅚ haftadır terlemem var hemde soğuk soğuk terliorm heryerim şu gibi oluo .
Arsesra [silindi] ben de öyleyim ama en kötüsü bunları gündüzleri de sık sık yaşamak böyle olan var mı acaba
alpirem07 Dilan04 normal canım benimde oluyordu 32 haftaya doğru geçmişti vücut ısımız değiştiği için oluyor
hilal-ali32 Dilan04 günlerdir bunu düşünüyordum acaba aldığım kilolardan mı diye demek ki normalmiş. Uyandığımda yastık sırılsıklam oluyor sırtım bacak araların her yerim… su gibi terliyorum
zumra2020 32+4teyim ve bende ozellikle geceleri cok terliyorum. Tuvalete kalktigimda kendimi su icinde buluyorum. Ensem, boynum, gogus arasi ve altlari…
Siyahbeyaz Olmazmı 36 haftalığım acayip terliyorum bana sanki ev çoook sıcakmış gibi geliyor aslında normal ama bizler hamile oldumuz için hormon değişikliğinden dolayı böle oluyoruz 🤦♀️
Hkmt 32 haftaligim benimde aynı yukaridan karnıma doğru terler akıyor resmen su oluyorum korkuyordum aslında ama normal galiba 😕 ateş basması da oluyor mu sizlerde?
Zlhb Dilan04 bende 29 dayım hem ateş basıyor yanıyorum soyunuyorum hemde bırden üşüyorum hasta olcam dıye korkuyorum valla
[silindi] Arsesra gündüzleri de oluyorum ben canım kaç kez suyun altına girmişliğim var serinleyeyim diye
Asumrl Dilan04 34 haftaligim kac haftadir cektigim konu gece kac defa ust degistiriyorum insallah dogumdan sonra duzelir
Arsesra Asumrl ah ya var ya terlemek nasıl zor gece gündüz üst baş değiş dışarı bile çıkama Allah yardımcımız olsun beterinden korusun annişleri yavrucakları
Kurbagaannesi Dilan04 ah canım lohusalıkta da devam Ediyor bu terlemeler ama sonra geçip gidiyor 💁🏻♀️