Essi Merhaba 24+4 hafta olduk. 2,3 gündür bebegin hareketlerinde azalma hissediyorum önceki günler daha cok tekme atiyordu. Cok merak ediyorum normal mi bu durum bilen varmi? Hic bir agrim veya baska sikayetimde yok
Kbracoskun Essi saat tut hareketlerini say çok sert tekme atiyo muydu bilmiyorum ama teknelerini say ama panik yapma özele gidiyosan doktoruna mesaj at sor bı.. ya da için rahat etmiyorsa acile git baktır kuzum
Birsen96 Essi hareketlerin de azalma hissettiysen doktora gitmelisin ne olur ne olmaz ama içini rahat tut küçük yaramazlar bazen çok hareketli oluyor bazen de hiç kıpırdamıyorlar :)) ben parmakla dürtüp yokluyorum
Darkgod Essi bu haftalarda iki gün olur iki gün olmaz canım normal hafif de bı kimildiyor olsa yeterli 30 dan sonra hareket sayma ya başlayacak sin
Aysegulyeter Essi 28 30 haftaya kadar hareketlerinde duzensizlik oluyor cnm. 30 dan sonra hergun sert bi sekilde hissediyosun. Benimde oyleydi. Cogu zaman cok az hissederdim. Simdi 32+4 olduk masallah yerimizde durmuyoruz.
Essi Kbracoskun evet canim baya sert atiyordu tekme ve sIklikla atardi. Iki gündür neredeyse günde 1 defa atiyor en fazla iki oda hafif hissediyorum
Essi Kbracoskun evet canim baya sert atiyordu tekme ve sIklikla atardi. Iki gündür neredeyse günde 1 defa atiyor en fazla iki oda hafif hissediyorum
Darkgod Essi gerçekten biliyorum bir düşüğüm olduğu için senin haftalar da her hafta kontrole gidiyordum kaç gece eşimi kaldırıp hastaneye gittim şuan çok şükür 35+6 yiz çok şükür dediğim gibi günlük hiç tekme atmaz ise tabbiki git ama günlük iki üç tekme atıyor ise şu durumda yeterli olur 😍😍💝 sağlıcakla gelsin minikler