Haticeky 5 haftalik hamileyim hamileligi ogrenmeden sanirim 1 2 gun önce baslayan bi haslanmis kuzu kemikli et yeme istegim var 2 cesit et yedim ama aklim haka bu ette aklima durduk yere bu et geliyo canim illa onu istiyo bu asermek mi oluyo?
Wonderanne Haticeky emin ol asermek😅😅 bayadir benim canım da kuzu haşlama istiyor ama inek etinden başka yiyemedigim için alirim kuzuyu pişerken kokar tiksinirim diye alamadım
EdibeHiraToprak Haticeky evet asermek oluyor . Et yedim bende kemiklinet istedi onu yedim mide bulantim basladi ins sizde olmaz . Cinsiyeti de sanirimnsizin kiz ben kizda et aserdim oglandada cigkofte nar eksili .
Baharbal Haticeky kesinlikle aşermeye canım benim 3 haftalıktı çoook közlenmiş et istedim canım resmenn ağzımın içine etin tadı vardı gözümün önünden gitmiyordu
Haticeky EdibeHiraToprak hayirli saglikli olsun allahim hayirli saglikli kucagimiza almayi nasib etsin insallah
EdibeHiraToprak Uygunamin ins. Genelini bilmiorum ama annem ete asermis bende bende kizimda kemikli inek etine aserdim . Genelde duydugum et aseren erkek olur diolar ama tabi allahin bileceği iş
Baharbal Haticeky hayır erkek canım kızımda pek bişey aşermedim erkekte et çiğ köfte kestane şekeri VS aşerdim ama en çok çiğ köfte yedim 15. Haftalarda felan 24 saat çiğ köfte yemek istiyordum arada kısır yapıp nar ekşili yiyordum ekşi şeyleri daha çok istiyo canım