Msltms ilyada tabi olur canım yaparım iyi olur hatta başka bi post açıp mı yoksa burdan devam mı edelim buraya mı yazayım
ilyada Msltms düzenleniyor mu ilk post acaba ben çok bilmiyorum da ilk yazdığın sorunun altına olsun bence
Msltms ilyada yok canım bakmıştım da düzenlenmiyor yorum yapınca da direk en son a geçiyor Bu postta olsa iyi olur du
busra14 Msltms son adet 13 nisanda oldum canım o da söktürücüyle. C life ve folikasit vitamin takviyesi kullanıyorum. Ovulasyon takibi yapıyorum bu arada Biliyorsun pko var bidaki adetim ne zaman olur Allah bilir. Ama macundan umutluyum 😊
Denizesin 7 aydır bebek bekliyorum hamile olmak istediğimde doktora gittim o da folik asit verdi 3 ay içtim.simdide soğan suyu içmeye başladım ama hala hamilelik yok. 7 Mayıs beklenen adet günüm inşallah bu ay hamile 🤰 haberi aliriz hepimiz
nisan-23 Msltms 29-30 nisan bat yumurtlama günümü değerlendirmeye çalıştım takvime göre ama olmadı sanırım adetten bir hafta on gün önce göğüs hassasiyeti ve sivilce olur bende sivilcelerim çıkmaya başladı iki gündürde göğüs hassasiyeti var Allah isteyen bekleyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Gizemnaz_ Denizesin kuzum duzenli ic sogan suyunu bende gecen ay ictim bakalim.3 mayisi bekliyorum.insallah hamile kaliriz
Denizesin Gizemnaz_ bir haftadr düzenli içiyorum sabah ve aksam. 23 Nisan yumurtlama gunum sabah içip artık birakicam inşallah faydasini gorurum
Pelin000 Ben sonuclari aldim kan vermistim adet oldugumda hormonlarim iyi dedi fakat bir sey anlamadim heycan yapiyosun kafadan dedi yuksek oymush nedemek anlamadim ama problem degilmis diyor
minikos https://imgyukle.com/i/Q3k8Dc kızlar bende durum bu hala yumurtlayamadım böyle olup adete yakın yumurtlayan var mı 🤷🏻♀️
Busra1998 minikos benimde öyle testlerim adetime 9gun kaldı ve hala yumurtlama görmedim üstelik soğan kürü uygulamistim geçen ay
busra14 minikos Busra1998 saat kaçta yapıyorsunuz testleri kızlar bende başladım 3gün oldu daha ama pko var bide belkide hiç göremeyebilirim
Pelin000 Bundan birsey anlayan var mi LH TSH 6 mIU / 10 0. 3 4. 2 TSH B LH B 5 10/1 SC Not: Ek ref. değerler: Foliküler faz: 2-13 IUN; Yumurtlama aşaması: 14-96 IU /; Lutheal faz: 1. 0-11 IUN; Menopoz sonrası: 8 - 59 IUN FSH B FSH 9 IU / SC Not: Ek ref. değerler: Foliküler faz: 4-13 IUN; Yumurtlama aşaması: 5 - 22 IU /; Lutheal faz: 1. 7-8 IU /; Menopoz sonrası: 26-135 IUN Prolaktin 82 IU / 0. 62 PROLB PROGB Progesteronu 39 nmol / l SC Not: Ek ref. değerler: Foliküler faz: <2. 8 nmol / l; Yumurtlama aşaması: 0. 39-38 nmol / l; Lutheal faz: 5. 8 - 76 nmol / l; Postmenopoz: <0. 40 nmol / l Estradiol OESTB 145 pmol / l SC Not: Ek ref. değerler: Foliküler faz: 45-854 pmol / l; Yumurtlama aşaması: 151-1461 pmol / l; Lutheal faz: 82-1251 pmol / l; Menopoz sonrası: <505 pmol / l
Dilancetinkaya Gizemnaz_ bende ilk defa denedim ama iğne ve letu da kullandım kimisi iğnenin etkisiyle çift çizgi çıkar yapma dedi bende testi aldığım kişiye sordum yap dedi devam ettim
Gizemnaz_ Dilancetinkaya cnm aslinda duzensizdi gecen ay sogan suyu ictim faydasi olmustur umarim yumurtlama konusunda 3 mayisi dort gozle bekliyorum artik🙏
blueberyy00 Msltms benim bugün adetime 2 gun var ve ben iki gündür test yapıyorum hepsi silik cizgi cikiyor farklı markalar da denedim aynı sonuç kan verme şansım da yok napicam bilmiyorum
Msltms blueberyy00 doktorunuzla bi görüşün isterseniz hastaneye gitme ihtimaliniz varsa bi gidip gelin sonucunuzu e nabızdan öğrenirsiniz