TunarinAnnesi Tugce1803 Merhaba canm bu ay yumurta çatlamadi sağda 35 mm kaldi solda 11 mm folekul vardi şuan adetime 1 hafta var adet olub tedavi başliycaz çatlamasi için bugun erken gebelik testi yaptim ilk idrarla böyle oldu sence kuruma çizgisi mi yoksa silik varmi ? https://imgyukle.com/i/rLx3sj
Tugce1803 TunarinAnnesi kuruma çizgisi bence💁🏻♀️11 mm olan belki büyür ovulasyonla takip ediyo musun
TunarinAnnesi Tugce1803 umudum yok bu aydan adet olup çatlama tedavisi başliycaz İnşAllah Hemde 1 aydır dostinex kullanıyorum düşükden sonra prolaktin 32 olmuşdu kuzum sen neden çakşir suyu denemiyorsun onla hamile kalan çok
TunarinAnnesi Tugce1803 iyi yapmişsin benim rusyada arkadaşım hayıtla hamile kaldı o pcoluydu hatta şimdi 1 oğlu oldu darisi sana bana isteyen her kese İnşAllah
TunarinAnnesi Tugce1803 sen sağlikçisin ben geçen nisanda yumurtalikda delik açma Ovulasyon için yani driling amelyatı da oldum şimdi yine çatlamiyor yumurta bütün hormonlar iyi tüpler açik sence çatlama niye olmuyor?
Tugce1803 TunarinAnnesi kullandığın ilaç fazla büyütüyor çatlamıyor bu yüzden bence. Bu şekilde de adet olmuyosun aslında o çok büyüyen yumurta kırılıp kan şeklinde dökülüyor.
TunarinAnnesi Tugce1803 Mart ayında doktorum femara vermişdi virüs girdi araya takip yapamadik bu ay İnşAllah diqqatle takip yapicaz. Bakalım hayırlısı aslinda benimde eşiminde bir problemimiz yok kürtajdan da 3 at geçdi İnşAllah olur yine 🙏
Tugce1803 TunarinAnnesi olur bence de niye olmasın rahim de toparlamıştır kendini🤲🏻İlacı tedaviyi dikkatle takip edin🌺
TunarinAnnesi Tugce1803 kuzum iyi akşamlar bugun yaptım bunu adete 5 gün var https://imgyukle.com/i/rgCSCN Varmi sence
Msltms Gizemnaz_ yani başka çare kalmıyor kuzum doktora da gidince sürekli hap vallahi bıkar oldum iyice
Dlndmr Denizesin instagramda bi site ordan test alıyosn takibini sayfayı yöneten abla yapıyor her türlü soruna da cvp verir
Gulceefe-00 Denizesin bu ay benim testlerimi o abla takip etti çok da yardımcı oldu şimdi adetime 8 gün var bekliyorum
Meerryy @GizemNaz @Tugce1803 kızlar naptınız afet oldunuz mu? Ben sabah geldi yavaş yavaş geliyor adetim tam sökülemiyorum normalde böyle olmazdı napsam acaba