minikos Deletedmom316 canım adetini bekle test yap 🌸 biliyosun ben ovulasyon denerken hamile olduğumu öğrendim sende bu haberİ alırsın inşaAllah 😍
Deletedmom316 minikos evet canim okumuştum postunu bekliyorum canim hamile kalir kalmaz igneye baslamam gerek gobekten o yuzden biraz heyecan var Rabbim saglikli nasip etsin de 6 gunu de bekleriz 😊
Gamzebydmr Deletedmom316 Daha erken ama hamilelik belirtiside olabilir benim de oğluma hamile kaldığımda böyle olmuştu
Deletedmom316 Gamzebydmr evet canim daha 6 gun var 3 gun sonra bi tane daha ovulasyon testi yapicam bakalım daha koyulaşmiş mı
Elifyusuf41 Deletedmom316 canım T çizgisinin C çizgisiyle aynı yada daha koyu olması lazım zate daha çok erken ovülasyondan gebelik öğrenceksen benim adetime 3 gün vardı yaptım yine negatif çıktı bekliyorum 2 gün içinde adet olmam lazım
Elifyusuf41 Deletedmom316 canım T çizgisinin C çizgisiyle aynı yada daha koyu olması lazım zate daha çok erken ovülasyondan gebelik öğrenceksen benim adetime 3 gün vardı yaptım yine negatif çıktı bekliyorum 2 gün içinde adet olmam lazım
Deletedmom316 Elifyusuf41 evet canim biliyorum çok koyu olmalı ama adetime 6 gun var bazi kisiler 3 gun varken koyulaşmaya başliyor diyolar bende deniyorum iste kayb edecek bir şeyim yok sonucta yapiyorum Allah nasip eder hayirlisiyla sizede banada
Elifyusuf41 Deletedmom316 amin canım rabbim aratmasın isteyen herkese nasip etsin gönlünü ferah tut 🌸
1maviyol Deletedmom316 maalesef bende hiç ovülasyon yapmadım ve anlamıyorum da 🤷🏼♀️ Ama benim de kasık sancım hiç geçmedi ovülasyondan beri adete son 4 🙈
Lilla Deletedmom316 youtube’da ebru ceylan birgebeningunlugu var ovülasyonla ilgili bir sürü video çekmiş ordan bilgi edinebilirsin. Benimde bilgim yok maalesef.. 🤦♀️
mucizekese Deletedmom316 t cizgisinin cok c kadar yada ondan daha koyu olasi gerekiyor gebelik olmasi icin bildiğim kadarıyla hem daha erken Allah gönlüne göre versin insallah 🤗
mucizekese Dlndmr laboquick marka sipariş etmistim neden olmadi anlamadim bende bu ay hem hayit tohumuna basladim hemde yeniden ovulasyonu denicem
Dlndmr mucizekese instagramda minnak kurabiyeler var onların hassas testi var bi de onu deneyin isterseniz