150_gelartik canım hemen paylaşırım ilk geçen yıl şubattaydı kalp atışı almadık hiç kese bebek vardı ama gelişemedi 10haftalık olması gerekirken 5.5haftada kaldı gelişimi dr um normaldir olur ilk gebeliklerde dedi kürtajdan sonra 3ay korunman yeter dedi 2.de önlem amaçlı iğne hap başlıcaz dedi korunmayı bıraktığım an mayısta 2.ye gebe kaldım 0.4lük oksapar iğne coraspin ve ağızdan progrstan kullandım ve geçen yıl haziranda da 2.yi kaybettim kalp atışıda almıştık bu kez ama gelişimi 9hafta olması gerekirken 6.5haftada durdu bu kez dedim bu böyle olmaz ilki değil ama 2.büyükyıkım oldu yol haritamı bilmeden gebe kalmak istemiyorum dedim ve 2.kürtajımı başka dr a yaptırdım ilk önerisi bebeği genetiğe Ankara’ya göndermek oldu gönderdikten çok şükür genetik bi bozukluk çıkmadı sonra eşim ve ben genetik test yaptırdık kan pıhtılaşma vs çok şükür onlarda temiz çıktı denemeye devam dedi uzmanlar bu süreç 6aydı tayin vs zaman geçti derken son 3aydır tekrar denemeye başladık geçen ayda prolaktinim 40üzeri çıktı ilaç kullandım dostinex o arada yumurta kalitesi vs ölçtürdü dr o da iyi çıktı şükür 🙏🏻 İlaç üstüne reglden sonra bugün aldığım haberle gebeyim yarın kanda baktırcam dua ediyorum sağlıkla nasip olsun isteyen herkese inş 🤲🏻(Geçtiğimiz 3ay ovulasyon takibi de yapmıştım labaquıck bu ay yapmadım akışına bıraktım stres olmamak önemli bence 🙏🏻)