Anne71 Ipek4w 10 lu takımın içindeki battaniyeyi serip içine alt üst takım zibin eldiven şapka 1 adet bez koydum onuda muska gibi katladim o sekilde vericem hemşireye 1 gün yatiliyor zaten hastaneden cikarkenke tulum zıbın nohut battaniye yeterli
Glsm3553 Pnr14 Ipek4w 10 lu takimin battaniyesi ince oluyor acaba hemsireye kalin baska bir battaniyemi vermek lazim sizce
Pnr14 Glsm3553 yok canım hemşireye vermeye gerek yok yanına geldiğinde bebişim duruma gore kndin kullanırsın çantamda olsun mutlaka ama hastaneler sıcak oluo pek gerk kalmio
Ipek4w Glsm3553 ben nohut battaniye ve ince beline sararlar belki diye müslin tarzı koydum bide kalın battaniye koyacam üşürse diye
Edanurdg Ipek4w kesinlikle buzdolabı poşetide olur zaten karışmaması steril kalması ve şeffaf olması öncelikli ama olurda annem gelemezse doğuma eşim o poşetleri yırtar açmakla uğraşmaz diye bunlardan aldık 😂
misbebek Kızlar öteki götüreceklerinizi de hep poşetleyin bence çünkü hastaneden gelince içiniz rahat olur poşetten çıkarıp yine temiz temiz kullanırsınız hani hastane ortamında açık açık olmasın diye diyorum tedbir amaclı malum herkes bu virüsten paranoyak gibi olduk 🤷🏻♀️
Esarikay Ipek4w 1 tane bez, bir tane çitli badi ya da iç zıbın, bı tane alt üst takım ya da tulum, bir çift eldiven, şapka, battaniye vercen canım
Fuzuli Hanımlar beşli yada önlü takım farketmez de mutlaka bi bez battaniye birde kalın battaniye verin hemşireye. Bebeğiniz karnınızdan ayrılınca çok üşüyor ben pişman oldum hava sıcak zaten dedim ince battaniye götürmüştüm ilk doğumumda. Bunda artık tedbirli gideceğim.
miine Fuzuli canım 10 gün içinde nasipse doğum olucak 1 tane battaniye vermeyi düşünüyordum, sizce bide kalın battaniye yi mi versem hemşireye, bebek üşür mu
Fuzuli Hanımlar beşli yada önlü takım farketmez de mutlaka bi bez battaniye birde kalın battaniye verin hemşireye. Bebeğiniz karnınızdan ayrılınca çok üşüyor ben pişman oldum hava sıcak zaten dedim ince battaniye götürmüştüm ilk doğumumda. Bunda artık tedbirli gideceğim.
icenes Fuzuli mayıs sonu görünüyor dogumum benim de hava soguk olmaz ama bir battaniye koyucaktım bi de kundak üşür mü ki
Zlhb icenes herseyı keselemeyı düşünüyorum üstüne de tek tek yazacagım bebegın ılk kıyafeti yedek kıyafetı annenın gecelıgu vs gıbı
Fuzuli icenes siz yine de koyun bende ekimde doğum yaptım çok sıcaktı hava ama bebeğimin çenesi titriyordu bana getirdiklerinde üzerine havlu atmışlar kalın battaniye bulamayınca. Ne olur ne olmaz siz ihtiyatlı olun derim
Tnskmn Ipek4w valla ben ilk doğduğunda 5 li bi pamuklu beyaz set almıştım eski tarz ne de olsa ilk doğduğunda kan sıvı vs birşeyler oluyo vücudunda sonrasında aldığım diğer 10lu takımı gidiririm Allah izin verirse. Bunun yanında bi penye battaniye bez yeterli başka şeye ihtiyaç yok sanirim
Ipek4w Tnskmn bende sizin gbi düşünüyorum 10lu seti eve gelince giydirmek istyrm 5 li 3 tane set aldım yeter heralde onlar zaten kimse olmayacak hastanede evde temizcs kendim giydirrm dedim. Kendime de iyi pijams koymayacam