_melike_6 glstners ben şuan 20. Haftadayım 18. Haftada hafif hafif hissettim tekme mi bilmiyorum ama dönmesi hareketlenmesi falan kimi erken hissediyormuş yani 🤷🏻♀️
Kbracoskun glstners 20. Haftadan sonra hareketleri hissedilir yaklaşık 23 24 ten sonra da tekmeleri hissedilebilir. En net 28 den sonra attığı tekmeler çok sert olur benim gözlemin bu yönde ☺️
Kbracoskun _melike_6 tekme değilde içindeki hareketlerini hissetmissindir çünkü tekme atacak kadar kasları gelişmemiş oluyormus ☺️
Kbracoskun glstners 18 de falan ufak hareketleri hissedebilirsin iç karnin dar ise 16 da bile hissedebilirsin ama tekmeler geç başlıyor kasları gelişince oda dediğim haftalar sanırım
RuzgarsMommy 16 dan beri pit pit hissediyorum 23 olduk daha belirgin hareketleri artık hemen hemen her gü hissettiriyor kendisini ama öyle tekme gibi sert değil
egeninincisii Ben Çarşamba günü 20 haftalık oluyorum geçen hafta hissetmeye başladım. Böyle alt karnımda kalp atışı gibi, seğirme gibi pıt pıt hareketler oluyor 🤗
Kubrabalik 23 haftalik hamileyim 20.haftadan beri daha belirgin hissediyorum ondan önce seğirme gibiydi 2 gündür dışardan bile belli oluyor