Betl35 29 haftalık gebelikte mide de yanma hafif bulantı var bugun özellikle tansyonumuda ölçtüm bir sıkıntı yk. Ayrıca gece de Rahime baskı hissettim uyurken sağa sola donemedim sanki bebeğin çıkıcak gbı oldu. Sızde de boyle yasayan var mı?
Mkylz Betl35 ben de aynı şeyleri yaşadım, yrmeğin salçasını azalttım ekşiyi azalttım biraz rahtladım, artık bebekler de büyüdüğü için dönmek zorlaşıuor
Pnr22 Betl35 bende 28 haftalık hamileyim mide yanması için rennie çiğneme tableti yada süt tavsiye ederim ayaklarıyla baskı uygulaması normal bende ayakta fazla durursam bebeği gobegimin altında hissediyorum
Mervedicle Betl35 canım bende mide yanması için gaviscon kullandım bi işe yaramadı doktor nexium yazdı aşırı iyi geldi ne mide yanması var Ne bişey 28+4üm bende kasıklarımda hissediyorum bazen o kadar baskı yapıyor ki ayaklarımı dikip uzanıyorum geçiyor doktor bebeğin kafası aşağıda olduğu için normal o ağrı demişti.
Pnr22 Betl35 korkmayın inşallah kötü bir şey olmaz ayaklarinizi hafif yukarı kaldırın bacaklarınızın arasına hafif yükseklikte yastık koyup sola uyuyun 😊
Selma47 Bende 29 haftalık hamileyim bende de öyle oluyor mide yanmasi için ılık süt iç inan hemen gidiyor o yanma