Busra1998 Kızlar meraba Bunlar ovulasyon testlerim https://imgyukle.com/i/Q2R7KU geçtiğimiz ay soğan kürü yaptm adetlerim düzensiz ve adet olmak için 30nisanı bekliyorum ama yumurtlama yok sanırım polikistik overim bu arada banada ses olursanız sevinirim 🤔🤔
Mucizemmm07 Busra1998 12 nisan bugünden daha koyu geldi bana bekledikçe mi öyle oldu yoksa değerlendirdiniz mi?
Zehra3443 Busra1998 testlerine devam et bence polıkıstık overde yumurtlama koyu cıkar daha yumurtlamana var stresten uzak dur akışına borak Rabbim nasip eder biiznilllah🤲🏻
Huzurumuz Ben de bu ay aslan pençesi içtim tavsiye ederim hormonları düzenlıyor. Bu ay kendımı daha rahat hıssedyrm
Busra1998 Huzurumuz ben clife macun kullandm canm onun içinde vardı hayıt otu aslan pençesi falan ama oda fayda etmedi soğan suyu yaptn geçen ay
Busra1998 Tugce1803 devam ediyorum canm adet tarihinde yaklaştı acaba ben yumurtlayamiyor muyum ya korkuyorum
Tugce1803 Busra1998 korkma sakince devam et adet tarihini umursama. Benim arkadaşım adete 4 gün kala yumurtlama gördü değerlendirdi. Haliyle adeti gecikti yumurtlamayı geç gördüğü için. Yumurtlamadan 14 gün sonra test yaptı ve hamile çıktı şu an doğurdu bile🤗
Busra1998 Zehra3443 tabiki kuzum orası öyle ama adet tarihim yaklaşıyor ve ben daha yumurtlama görmedim
Zehra3443 Busra1998 her ay yumurtlama görecen diye biley yok polıkıstıklerde bazen yumurtlama görmedigin aylar olabilir kuzum telaş yapma belki adetine cok yakın zaman da yumurtlama görürsün belli olmaz
Busra1998 Tugce1803 oo maşallah bende Şubat ayında adet günümde yumurtlama görmüştüm 🤭 bı gorsem rahatlucam