Saliha110 Merhaba anneler hamile oldugumu 3 gun once öğrendim doktorum 3 haftalik oldugunh soyledi beta degerim 1388 cikti ve keseyide gorduk ici bosda degil dedi ama bazı kisiler cok erken gorunmus ve beta degerin cok yuksek dediler bilginiz varmi bu konuda
Saliha110 Tucenur ayy hic bilemiyorum butun tanidiklarimin en fazla 100 cikmis acaba ikiz mi yoksa baska bir sey mi var korkar oldum
Saliha110 Tucenur keseyi gorebildiniz mi 3 haftada doktorum benim kesemi gordu bebisde var gibi dedi bos degil kese
Mutter Saliha110 beta hcg ile coğul gebeliğin alakası yok canım, değerler değişebilir kişiye göre. Takip edecektir doktorun canını bişey için sıkma
dilekgi123 Kaajuu bencede bebegin adetten kac gun sonra oldugundan olabilir ( gec döllenme ) meselesi gibi
Mahperi Kbr_71 ben çatlatma iğnesiyle hamile kaldım iğne vurulduktan bir gün sonrasına göre hesaplanınca 20 günlük
gamzecansel Saliha110 korkma hiç bi şey olmaz tek olupta çok yüksek olanlar var örnek ben 5+2 günü akşam verdiğim kanda 23341,6 çıktı. bende ikiz sandım ama tek bebek canım 😄🍀 oluyor herkesin farklı
Saliha110 gamzecansel korktum biraz acıkcasi betanin yuksek olmasi bebegin sagligi ile alakali bir durum degil demi bebegim sagliksiz mi acaba diye aklima takildi
__birafitap__ Saliha110 19 mart ise 3 haftalık değilsiniz 4+4 sünüz şu an benim de 17 mart çünkü ultrasonda kaç haftalık yaziyordu
DilekBodurr Saliha110 sen 4+4 günlük hamilesin ve değerin gayet normal 😊 benim 4+3 te 2856 idi. Beta kişiden kişiye değişir çoğunlukla.
gamzecansel Kaajuu yok ikiz de olabilir senin ama illa çok yüksek olunca kesinlikle ikiz olmuyor demek istedim yani😄