R-s94 Haftamdayım iki gündür hergün bir odayı olmak üzere temizlik yapıyorum yaklaşık 3-4 saat ama yavaş yavaş yapıyorum bugün mutfağı yaptım hatta çoğu şey bitmedi bile ama şuan bikini bölgemde çok fena ağrı hissediyorum? Yaşayan oldumu? Acaba çokmu yordum kendimi ondanmı ? Fikri olan? Siz doğum öncesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz?
hunilimom R-s94 yorulduğun icin olmustur canım bende temizlik yaparken öyle oluyordu dinlenince geçer her gün değil de gün aşırı yapabilirisn bi gün dinlendir kendini
Maviss R-s94 bolca soluna yat dinlen kendini cok yormussun gunde bir iki saat yavas yavas yapmalisin tum gune yayarak bir anda yapma cocugu düşün ve ben 33_35 de yapmaya başladım
R-s94 Maviss haklısın vallaha ama işte pis olduğunu görünce insan dayanamıyo🤦🏻♀️ Biraz erken başladım ben 31 deyim ama ramazandan önce bitsin diyerekten başladım
Maviss R-s94 haklisin ama dikkat etmelisin daha cigerleri gelismedi bebeginin erken dogum olmasin unutma acele etme yavas yavas yap nasil olsa gleen yok giden yok bacim