Prenslerannesi Akinci2 bende 35 haftadayım ve 2500 ve bnmde oglum 2500 dogdu cok zorlandım bende korkuyorum bu defa
Rabiam Gzd mrb benimde 37 de 2700 sonra kaç oldu açaba en sOn bana göre biraz az benimkinin doktorda öyle söyledi iki hafta geriden geliyor dedi daha henüz tekrar gitmedim o yüzden Size soruyorum sizin bebeğiniz en Son kaç kilo oldu acaba
Akinci2 Çok sağolun ya ilk bebeğim 2500 doğdu kiloya çok takılıyorum stres altındayım çok zayıftı oğlum korkuyorum bu sefer
Akinci2 Prenslerannesi ins kiloları güzel olurda zorlanmayiz bu defa Allah'ın izniyle sağlıkla kucagimiza alırız
Gzd Rabiam en son 39+2de gittik 3000 olmuş cnm, benim çatım sınırda olduğu için kilo almaması daha iyi dedi doktorumuz
fatma50 Rabiam benimde 37haftalikken iki yediyuz otuz gramdı dr ücikiyuz ücücyüz gr dogar dedi Ins kilodan dolayi sorun yasamayiz
Rabiam Gzd teşekkür ederim canım benim sezeryan olacak zaten o yüzden biraz daha kilolu olmasını istemiştim ama heralde 3 kiloyu bulamiycak 1 hafta önce 2700 dü yarın doğum olucak inşallah
birminikannesi Akinci2 benimki 33 haftalikken 2kilo700 grmdi. Sali gunu kontrolumuz var 36+5 oluyoruz bakalim son durum neymis ogrenicez🤗
Yavrucugum Akinci2 biz 35 haftalikken 2.500 dü banada az geldi ama doktorum gayet normal dedi saglikli olsunda cok şükür kilosu yine iyi😘
Aynurgul Akinci2 bende 35 haftalıkım cuma günü doktora gittik 2750 gr.’dı bırak kilosunun azlığını hatta bir hafta önden bile gidiyor dedi. 🙄😊
Gzd Rabiam sağ salim kavuşta canım bebişine kilosunun önemi yok 😌 doğduktan sonra çok çabuk toparlıyo bebekler eltimin oğluda 2700 doğdu çok geçmeden hızla kilo aldı