Deletedmom238 boş konuşuyorsunuz ajitasyon yaparak. Hiç gerek yok.
benim ne yazdığım ve ne söylemek istediğim açık ve net. Bakın bu bahsettiğim içerikler zararlı ve bebek cildinde tahrişe yol açabilecek içerikler. Ben kendi tırnağıma bile petrol türevi ürünler sürmezken bu kötülüğü niye bebeğime yapayım? Üstelik de gerçekten temiz içerikli alternatifler varken?
yazdıklarımı başından beri okuyanlar ne demek istediğimi anlamıştır ve bu bana yeter. Anlamasalar da problem değil.
ayrıca hakaretlerinizi size iade ediyorum. Nasıl bir insan olduğunuzu önce seviyesiz sonra yüreksiz diye bilip etmeden hakaret ederek gösterdiniz. Ben ise size sizin sözlerinizi iade etmekle yetiniyorum. Sizin gibi insanlar tanımadığım için mutluyum.
bu Arada Türkçeniz gerçekten çok kötü. Haksız sebeplerle insanlara saldırmadan önce yazmayı öğrenin.
ve bundan sonra size tek kelime yazmayacağım, hem ajitasyon yaparak konuyu saptırdığınız için hem de öve öve bitiremediğiniz halde hala kremin içeriğini paylaşmaktan imtina ettiğiniz için.
ayrıca ilk paylaşımınızda yazdıklarınızı hep düzenlemişsiniz, biraz dürüst olun. Ayıp