Betuloz Benim gibi olan var mı? Yaklaşık 2 haftadır sağ kulağım uğultu yapıyor artık çok rahatsız etmeye başladı burnumda çok tıkanıyor acaba Bi ilişkisi var mı? Hastahaneye de gitmek istemiyorum napabilirim aynı durumu yaşayan var mı?
Nese_krc Betuloz bende kendimi yalnız sanıyordum, sağ kulağımda benimde sürekli bi nabız sesi ve uğultu var. Nerdeyse 2 aydır çekiyorum bunu, özellikle gece uykuya dalmakta zorlanıyorum o sesi duymaktan🙄🙄🙄🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Pelo_00 Betuloz Burun tıkanıklığı kulağı etkiliyor ondan olabilir. Kendi doktorunuza danışın ya da aile hekiminize gidin geçmezse. Alerjik ya da hamilelikten dolayı burnunuz tıkanıyor olabilir.
AybarsMomy Betuloz burun tıkanıklığım yok ama kulağımda uğultu var benim de . Dayanamıyorum bazen özellikle yatarken sessizlikte kafayı yedircek bana🤦 böyle rüzgar esiyor kulağımda doktoruma da sormayı unuttum.
SevilayBayram Vallaa bnde 1-2 aydır burun tıkanıklığını çekiyorum maalesef. Hamilelikte olur diyolar. Evde oturuyoruz havalr soğuk deil halaa geçmiyo
imrangulll 1-2 aydır bendede burun tıkanıklığı var 🤯 Kulak uğultusu genelde demir eksikliği (kansızlıktan) oluyor. 2-3 gün kullanamamıştım baya bi oldu bende
imrangulll Ben hamile değilken gitmiştim kbb bana sprey gibi birşey verdi onu kullanırken geçmişti bırakınca tekrar oldu içi dolmuş demişti
Imfromlastnight Benimde dün başladı nabız atması kulağımda. Başım da ağrıyor acaba ilişkili mi diyordum. Benden önce başlık açılmış:) Çok sinir bozucu. Kalbim kulağımda atıyor resmen.
Elifkcr AybarsMomy ben de kulağımda nabız gibi ritmik şekilde kalp sesimi duyuyorm. Sanki rüzgar gibi. Hamilelikte başladı. Sizinki geçti mi acaba? Doktora gittiniz mi? Ne kadar sürdü? Normal bir durum mu? Ben çok korkuyorum
1cicek Betuloz benimde ayni sekilde sanki zonk zonk bise var icinde burunda ayni sekilde tikali ve agzimdn nefes almaktn bagazm yaniyo alerji mi acaba sizin gectimi merak ettm
Betuloz 1cicek maalesef geçmedi kalbimin sesini duyar gibiyim kaç doktor gezdim birşey yok diyor kan akışı hızlandığı için sesini duyuyor olabilirsin dediler 😣
1cicek Betuloz Betuloz bogazinzda burnunuzda tilaniklik varmi peki ben bugun gittm kbb ya alerji dedi
1cicek Betuloz Betuloz bogazinzda burnunuzda tıkanıklık varmi peki ben bugun gittm kbb ya alerji dedi iki fisfis bi hap verdi ama hapi dr uma sorucam
1cicek Betuloz Betuloz bogazinzda burnunuzda tıkanıklık varmi peki ben bugun gittm kbb ya alerji dedi iki fisfis bi hap verdi ama hapi dr uma sorucam