Halimekprc 31/5 haftalık gebeyim. Sorunum şöyleeee deliksiz bir uyku uyuyamamak. Yattığım yerden sağıma dönemiyorum bile.nefes alamıyorum ağzım hep açık uyuyorum bi uyanıyorum ağzımda acı bir tat. 😔 bi Önerisi olan var mı acaba
Nigarmeylin Halimekprc aynen canim 31+4 gunlugum.nefes alamiyorum bazen.sol yanima yatiyorum hep.oyle rahat oluyor ama bazen saga donunce aniden aciyla uyaniyorum.sonra saga donup tekrar uyumaya calisiyorum
Aysnctl Halimekprc yanlız değilsin 33+5 olduk. Fenalardayim. Uykusuzluk nefez darlığı kan hacminin artmasi tansiyonun düsmesi off off..
Sulee1 Halimekprc sol tarafında uyu canım bebeğinde daha kolay nefes alır beynine daha kolay oksijn gider sende rahat uyku dalarsın
EbruTozarKanat Halimekprc peki bana ne demeli 🤭 daha susam kadar 5+5 ama uyuyamıyorum😔 gece defalarca tuvalete ve su içmeye kalkıyorum 🙁 bunlar benim hiç yapmadığım şeylerdi derinin uyku kalmadı ben de 🙁 sizin zamanlarınıza geldiğimde be yapacağım acaba 😁
Akinci2 Şu an bende öyleyim 35 haftaligim ve tuvalete gitmekten nefessizlikten ve stresten uyuyamıyorum sonumuz hayırlı olsun 😍🤔
Halimekprc Akinci2 bnmde nefes sıkıntılı . Geceleri mutlaka 3-4 kere uyanıyorum dönerken belim sağ bacağım çok ağrıyor😔
Halimekprc Sulee1 soluma yatıyorum gece birden uyanıyorum. Uykuya hemen de dalamam. Burnum tıkalı boğazım ağzım acı. Nefes nefeseyim tüm gün .bulaşık makinesine 1 parça tabak koyunca bile yoruluyorum 😔
hande123 EbruTozarKanat o zaöanların kıymetini bil wc ye ilerleyen zamanlarda daha çok kalkıyorsun bebiş aşağı indiği için bel sırt ağrısı cabası bide nefessizlik tabi
hande123 Halimekprc aynı ben 😁😁 maalesef bende öyleyim gece uyku haram oldu resmen gündüzleri içim geçerse ne güzel bide ayaklarım kendi kendine oynuyor sinir oluyorum sütle bal içebilirsin arada bana faydası oluyor
ElifTekeliKarpuz Halimekprc bende 28+3 haftalık hamileyim devamlı burnum tıkalı bi de kilolu hamile kaldım sağımdan soluma dönmekte sıkıntı ama odaya soğuk buhar makinası aldım en azından kalktığımda ağzımda acı bir tat yok rahat nefes alıyorum
Aysealty Halimekprc 36.haftamdayım bende hiç uyuyamıyorm ne tarafa yatsam resmen etim eziliyor uyuşuyo her yerim bütün gece ordan oraya dönüyorum göbegimden dönebildgim kadar işte😅20li haftalarımda saat 10da uyuyp sabah 8de kalkan ben şimdi gece olmasın istiyorm resmen saat başı ayaktayım😔