Ozemmerdn Kizlar 6+4 haftaligim ve az once kanamam oldu hala daha devam ediyo. Sizce düşük mü yapiyorum. Progestan kullaniyorum
Atczbusra Progestanı neden kullanıyorsun düşü Ozemmerdn progestanı neden kullanıyordun canım düşük tehliken mi vardı
98Umut Ozemmerdn zaman kay bet meden doktora gıtmenı tavsıye ederım benım arkadasımda aynısını yaşadı gecen hafta ve düşük yaptı 😞
Elifyusuf41 Ozemmerdn hemen doktora git aynı durum bende de olmustu ilk kahverengi leke geldi sonra kanamam oldu doktora git iğne yaparmserum takar belki iyi gelir
Bahartesi Ozemmerdn Hemen kalkıp acile gidiyorsun. Muayene olmalısın. Kanama bitmiş mi yoksa kanama alanı hala aktif mi baktırmalısın. Aldığın dozajı arttırabilirler. Benim de aynı zamanda oldu. Gittik ilaçları değiştirdiler dozaj arttı. İyiyiz şimdi.
Ozgnrgl Ozemmerdn acil doktorunla iletisime geç lütfen imkanı yoksa hemen doktora git umarım değildir.
gulumse0611 Bence hemen acile gidin iğne daha etkili gibi serum da takıyolar bnm öyle yapıldı inşallah düşük olmaz geçer iğne oluyorum bnde şimdi hemen gidin lütfen 🤲🏻
Ozemmerdn Bahartesi suan acildeyim serum taktlar testler yaptlar bkliyoruz kzlar ebe kanamama bakti pek umutlu gelmedi bna dua edin nolursunuz 😰😰😰
Bahartesi Ozemmerdn Ayrıca rahimde kasılma olabilir. Ona göre serumda takarlar. Rahatlar kuzun biraz.
Bahartesi Ozemmerdn Ederim tabi güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yazın bize. Şimdi sakinliğinizi koruyun olumlu düşünün geçecek.
Melisa9611 Ozemmerdn en yakın acile gidin puluton diye iğne yapıyorlar .lütfen hemen gidin düşük yapmış birisi olarak söylüyorum rabbim o acıyı kimseye yaşatmasın
Ozemmerdn Bahartesi canim sonuclarim normal ckti yatırdlar bni ama sonuclar normal de olsa kanaman var dediler ve suan ytyrm igne yaptlar tedavi uygulanacakmis bklm hayrlisi
Bahartesi Ozemmerdn İlk etabı atlatmışsın bile. Güçlü ol diğer gelecek engelleri de aşacaksın. Geçmiş olsun.
Jale01 Ozemmerdn Aynısı benmde oldu 9.haftada o kadar kanamaya düşük olmadı cok iyi dinlenmen lazım kahverengi leken olacak sonrasında zamanla gecıo 13+2 yim ara ara gelıo hala kahvelıkler içini ferah tut 🙏
98Umut Ozemmerdn cok gecmıs olsun allahım bebegınızı sıze bagışlasın hayırlısıyla kucagınıza almayı nasıp etsın ınsallah dualrım sızınle 🙏