Caglamehmet Benim canım felaket peçete istiyor değişik biliyorum zararlı da ama onu yemedim mi uyuyamıyorum 🙂)))
Nurerdgn Caglamehmet yaa inanmiyorum ilk kez duydum boyle biseyi yani normal olup olmadigini bilmem ama kesinlikle zararli oldugu kanaatindeyim bence peceteyi kaldir gozunun onunden aklini baska seylere ver ne biliym yani zarari olur sonra pisman olabilirsin
FuatTataroglu Caglamehmet ben kokusundan dolayi cif deterjani parmagina damlatip tadina bakan duydum kizlar asermis ona 😳😳
Caglamehmet Rabiaaaa annem de toprak yiyor hala daha benden kalmış ona hazır toprak alıyoruz beze döküp yiyor 😂😂😂
Finduk23 Caglamehmet canm benim annemde toprak aseriyormus kansizligin belirtisi bu doktoruna mutlaka sor annem diyodu duvarlari yalamak istiyodum diye. Mutlaka pecetenin de bi aciklamasi vardir. Doktorunla mutlaka konus vucudundaki bi eksiklikten kaynaklaniyo
Gulbahar Ya ne kadar garip gerçekten okuduklarım 🤭zararlı bunların hepsi mümkün değil yani peçete falan hele çifff toprak falan 😟
FuatTataroglu ben televzynda falan bisey gorunce canm istiyodu ne gorsem ama sizinki gercekten cok garipmis😳
NeslihanSelman Ben kendime garibim diyordum siz bizden de ggaripmisiniz ya 😮😮😮mazot cekeni duydum da inanmyrdum ama varms hakikaten 😮😮