Ben amerika da yasiyorum o yuzden size marka / model tavsiyesi veremem (tr de buradakinden daha da pahali olacagindan dolayi) ben de cok arastirdim, ilk cocugum oldugundan , tecrubesizlik flan. Neyse burada bebek arabasi secerken ki kriterleri size soyluyorum. birincisi sizin ulasim sekliniz ,yani toplu tasima mi yoksa kendi arabaniz ile mi gunluk hayatinizi devam ettireceksiniz bu ilk kriter çünkü agırlık /kapatıp açma/ büyüklük vb. Durumlar bu konuya giriyor örneğin otobüs kullanacaksanız çoğunlukla ,tek elle açıp kapatabilmeniz lazım bebeğiniz kucağınızdayken , ama kendi arabanızı kullanıyorsanız bebeği koltuğa koyabileceğiniz için tek elle açmanız öncelikli değil. İkinci konu bebek arabsından istediğiniz maksimum verim bunu da şöyle açıklıyorlar ilk çocuğunuz ve siz 2 ya da 3 de de kullanmak istiyor musunuz? Uzun ömürlülük yahut 2 sene sonra 2.el olarak satabilmek ister misiniz gibi? Üçüncü konu uçakla seyehat konusu sık uçan insanlar kanin boyuta inebilen arabalar seçiyor. 4. Konu ise bütce ortalama bütcenizi belirleyin ve bunun üstüne yahut altına inmemeye özen gösterin diyorlar çünkü ucuz da ve pahalı da sınır yok malum her zaman biraz daha üstü var.