Busemy Bebeğim tam 20.haftada ama tekmesini hissetmiyorum normal mi sizler kaçıncı haftalarda hissettiniz ?
Tstnptt Busemy ben 16+5 de hissetmeye başladım cnm şuan 20+2 ama daha çok uyuyor galiba muz yada çikolata ye uzan o zmn kıpırdanmaya başlıyorlar
krktasnihal90 Busemy merhaba bu haftalarda bebeğiniz daha minicik öyle sert tekmelerler atamaz zaten kıpırtı şeklinde hissedebilirsiniz bu hafta detaylı usg de doktor bana günün neredeyse 20 saatinde uyuduklarını söyledi endişe etmeyin☺️
Wonderanne Busemy 1 2 haftaya hissedersiniz ben 26 oldum hala tekme mi yoksa tüm vücudu ile mi hareket ediyor anlayamıyorum
Akduygu 17+3te hissettim 20dede baya hissediyordum ama 20ye kadar normalmiş. Kilolu bayanlar daha geç hissedermiş kilon mu var canım? Birde uzandığında elini koy yoğunlaş elbet hissedeceksin 😊
Sevdakumsal 18 haftalığım şu anda bunu bile yazarken yerinde durmuyor çok hareketli benim kızım galiba ama ben ilk 15 haftada hissetmeye başladım ilk kızımda da 20 haftada hissetmiştim değişiyor bünyede bünyeye
Busemy Yasemin00 ilk gebelik benim büyük ihtimal bende ondan diye düşünüyorum ya da balık etli olduğum için diye tahmin ediyorum
Yasemin00 Busemy ilk se 1 hafata daha bekle tatlım hafat içi bir anda pıt pıt diye bir his hissedersin merak etme 🤗
addie487 Bende o haftalarda ilk hareketlerini hissedip, bebek mi başka bir şey mi emin olamıyordum biraz daha sabret sonra hiç durmayacak zaten 😁