berre34 Merhaba hanimlar. ☺️ Samsun kadin dogum hastanesinde guler yuzlu, ilgili bi doktor onerebilir misiniz? Sadece rutin muayene icin gitmek istiyorum. ☺️ Aslinda Istanbuldayim ama ortalik karisik olunca gezmeye gelip kaldim ailemin yaninda. ❤️
Zehra1905 berre34 Ben Erol Yazar a gidiyorum çok memnunum, 5 aylık hamileyim ilk günden itibaren ona gidiyorum çok anlayışlı ve güler yüzlü bir doktor. Çok araştırdım en çok Erol bey hakkında güzel yorumlar vardı hiç pişman olmadım.
Hopmummir Bende Samsunluyum gidemiyorum tek kaldım buralarda 😝🙏🏻 Liv hosbitol giden arkaşlarım var menun 😘
berre34 Hopmummir Ben de ozel hastaneye gidicem aslinda ama devlete gidip kan tahlillerimi falan yaptirmak istiyorum o sebepten beni dinleyen bi doktor olsun istedim.☺️
berre34 Zehra1905 Devlet hastanesinde degil mi doktor? Ben Mhrs den randevulara baktim ismi yoktu. Netten arastirip okudum ama randevusuz gitmek istemiyorum hastaneye.
Zehra1905 berre34 evet devlet hastanesi, randevu her zaman bulunmuyor maalesef o kadar çok hastası var ki sürekli takip etmek gerekiyor. Ben bir ay sonra gideceğim her gün bakıyorum sisteme.
Nesizade05 berre34 şuan koronadan dolayı zaten doktorların çoğu randevusu kapalı zaten hergün hastanede olmuyorlar dönüşümlü çalışıyorlar denk gelebilirsen ne ala
berre34 Zehra1905 ben de 14 haftada gittim gostermiyor kendini ama erkek olunca daha kolay, erken goruyoruz dedi doktor. 1 ay gecti artik gosterir diye tahmin ediyoruz. 😂😂😂
Nesizade05 berre34 aynen canım o yüzden bu ara şansa yani artık bize de böylesi denk geldi ne yapalım
berre34 Nesizade05 ben baya arastirdim baska sayfalardan da Hidayet Vural var onu onerdi herkes. Ben cok 2 sene olmamistir bi kere muayene olmustum zaten hatirliyorum kendisini o doktoru tercih ettim randevu aldim canim. ❤️
berre34 Bulut_evren ben de Hidayet beyden aldim randevu cunku 1 bucuk veya 2 sene once o doktora gitmistim. Gayet ilgiliydi ama belki yeni gelen doktor veya baska doktorlar ilgilidir diye dusunuyordum ki baska yerlerden falan da arastirdim herkes Hidayet beyi onermis. ☺️
Gul6100 berre34 sabah erken saatte hastaneye gitmeniz gerek kendisini görün o yardimci olur size. Yogun bir doktordur ama cok ilgilidir ve iyi bir doktordur