Htcmhmt12 Canlar bebeğime kademelı beşikler varya onlardan düşünüyorum istediğim şu şöyle 4 yaşına kadar yatabılecegı geniş düşmeyeceği bişey olsun sonrasında oda yapavagm önereceğiz modeller var mı?
Damla________ Htcmhmt12 park beşiklerin çoğu uzun süreli ama 2 yaşına geldiğinde odasına alışması lazım kızım 27 aylık ins bu yaz odasına alistiricam beşiğimiz iyi ama biz bile sigiyoruz crystal baby
bilaloguzunannesi Htcmhmt12 merhaba bu modeli sipariş ettik bebekonfordan haftaya gelecek insAllah 650 tl şuan 😊
Htcmhmt12 Gunesinponcikannesi güle güle kullanın ınsalalh büyüyen bunlar bnm dedıgım kademelı anne yanı oluyor falan bıde ayağa kalktığında düşmeyecek kadar derın bır model arıyorum bulamadım
Oglunubeklyenanne Gunesinponcikannesi cNım mıbilyası nasıl kalitesi felan bende düşündüm ama cesaret edemedim
Busraklc01 E bebekte var canım https://www.e-bebek.com/baby-plus-dream-park-yatak-70x110-cm-p-byp-dre01002/ bende bundan alıcam
Htcmhmt12 mrs_aslannnn aynen cnm tam istedıgım model bu en alta kadar ınıyor mu kademe baya derın oluyor mu
Htcmhmt12 Damla________ sağol cnm bnde 2 yaşında ayıracagm fakat besık büyük olsun kı odasında düşme riski olmasın dıye düşündüm
mrs_aslannnn Htcmhmt12 bizde tayinciyiz oda yapmıycagım için almıstım canım 3 kademeli iniyor 😌 3 yasına kadar kullanır dedi kadın ben 1500e almıstım suan trendyolda indirimde 1300 flndı sanırım
Damla________ Htcmhmt12 aynen öyle düşünmek lazım çoğu anne görüntüsü güzel olsun diye mobilya alıyor sonra pişman oluyor 🤦🏻♀️
Htcmhmt12 mrs_aslannnn 3 yaşına kdr kullanacaksa o zmn ıyıymıs cnm sonrasında oda yapılır zaten bnde bunu dusuneym çok sağol 🙏