Damla________ Tecrübeli annisler görüntülü telsiz kullanan oldu mu ? markası modeli ? birde bu Wi-Fi Li olanlar dan ziyade Wi-Fi siz düşündüm Çünkü her yerde Wi-Fi yok sonuçta evlerde
Zeynepkrt Damla________ ben görüntülü değil ancak normal diyafon seklinde almıstım ilk bebegime o kadar rahat etmiştim ki nereye götürsem benimleydi bence kesinlikle alınmalı ama görüntülü hakkında fikir veremicem 🥰
ags Ben de burada bekliyorum önerileri☺️ Wifi sorunundan dolayı görüntüsü olmayan bir telsiz düşünüyorum ben de. Marka önerisi veren olursa memnun olurum ben de ☺️ Damla________
Damla________ Zeynepkrt ya ben de çok pişman oldum kızımda almadığım icin bir dönem balkonda oturamadim 6855 kere kontrol etmek için kalktım duyulmuyor çünkü balkondan oda şimdi ikinciye düşünüyorum biri uyurken diğerine kalkmak istemiyorum 😂 görüntülü olsun diyorum arada görürüm hani üstü mü açıldı kalktı ses etmedi b şeyler mi karıştırıyor iyi olur
Zeroart Kızkardeşime hediye almıştım 2 sene önce doğum yaptı motorola kameralı telsiz. O çok memnun kaldı, olmazsa olmaz birşey diyor. Kendimede aldım e bebekte şubat indirimdeydi. Motorola. Wifi siz olandan.