Mervebenzer Selamlar 39 hafta bittti çok sabırsızlanıyorrrum dogum. İçinn neler yapıyorsunuz sizler🧡🐤
Mervebenzer Ummu_gul çıkışı bulammmadılar galiba😂😂 bide aşagı inmesi gerekirken benimki yukarı tırmanıyor sanki agzımdan çıkcak😂😂
Mekamu Mervebenzer ben de göbek deliğimden çıkacak diye bekliyorum artık. Oraya iyice abanıyor oğlum sağolsun 😀
Elif578 Mervebenzer devam ama bizde tık yok salı günü tekrar gidicem alttan bakıcak bakalım ne diyo 🤷🏻♀️
Halimeege Bizd3 39 olduk bugun cok belim agriyo yarim saatte bi kasilmalarim oluyo bekliyoruz dort gozle sagliklica kucagima alip koklamak istiyorum bir yandan korkuyorum 2. Dogumum olcak insallah kolay dogururuz bi yandanda virusten
Yakumer29 Mervebenzer 39 haftalığız bizde bekliyoruz sancı var açılma yok başıda kanala inmemiş bizimkinin 🤦🏻♀️
Burcugaz 39 haftalığım oğlum biraz tonton olduğu için bekleyemeyecek zaruri sezeryan olacam salı günü
Gurdallss Burcugaz kac kilo canim? Bende 38+5 im 3750 olmus yarin sezeryan mi normal mi ona karar vericez
Prens_annesi3 Mervebenzer 39+2 yüz bekliyoruz bizde sabırsızlıkla ama ne nişan geldi ne su ne de sancı var hiç tık yok daha ☺️