sssevvalll 15 gün önce sipariş verdim hala hazırlanıyor olarak gözüküyor. Mesajlarıma da dönüş yapılmıyor. Benimle aynı durumda olan var mı ya da siparişi gelen :(
Deletedmom137 sssevvalll ay biz nerden alışverş yapacağız böyle kafayı yicem sabahtan beri dıyorum açık mağazalara gtsem ya bşey olursa netten de gelmıyor kargolar
zntrkn sssevvalll canım zaten gönderseler bile yanlış gönderiyorlar. Ben ↉ 3/6 ay zıbın sipariş ettim kafalarına göre 0/1 ay filan göndermişler. Bir de iade yok değişim yok anca mağazadan yapabilirsin diyorlar. Hayatta yapmam bir daha
semdem1 sssevvalll Bende 1 ay içinde alışveriş yaptım siparişten 3 hafta sonra geldi ürünler ama sitesinde hala tedarik aşamasında yazıyor 🤦🏻♀️😂😂
OlgaArslan sssevvalll ben ordan kızıma şapka vs almıştım kızım o zamanlar 2 aylıktı fakat beden seçimi yoktu ama açıklamada 0-6 ay yazıyodu yinede içime dert oldu müşteri hizmetlerini aradım söyledim 0-6 ay gelir dedi bi geldi elime 3 yaş kızım şu an 2 yaşında hala büyük 😏
sssevvalll Deletedmom137 valla şaşırdık kaldık. E bebekten verdiğim sipariş hemen kargolandı ama soobe üzdü
zntrkn sssevvalll valla canım ben 6/7 tane söyledim her birinden böyle olunca baya sinir oldum. Hem de indirimden almıştım. Farkını da ödeyeceksiniz değişim olursa dediler hatta bende bağırıp çağırıp kapattım telefonu
Nesizade05 Deletedmom137 ben netten e ebebekten zıbınlar almıştım geçen konusu oldu ya tıkayınca çekti dedim alacaksan 1-3 al yenidoğan cok alma canım .bi kaç da tulum aldım e bebekten sanki kalıpları küçük mesela 6 aylık yazıyor ama 3-4 aylık anca giyer yani ama kumaşları güzel %100 pamuk memnunum o konuda
sssevvalll Utayturku ya valla şoktayım güvenilir bi marka olarak düşünmüştüm ama hayallerim yıkıldı 😂
sssevvalll semdem1 Yüreğime su serptin teşekkürler❤, inşallah beyinlilerde sorunsuz gelir, sorun yaşayanlarda çözüme ulaşırlar 🤗
OlgaArslan sssevvalll biraz öyle olmuş inşallah düzeltmişlerdir bu sorunu da size düzgün gelir çünkü iadeleri de yok sanırsam mağaza hariç
Adsmyr sssevvalll aynı durumu yaşıyorum 15 gün oldu hala kargoya verecekler arıyorum ama 15 dakikada anca bağlanıyor. Nerden aldım ddm gerçkten çok pişman oldum
sssevvalll Adsmyr Sorunsuz gelsin de biraz daha bekleriz, yanlış gelenleri görünce gelmemesi daha mi iyi diye düşünmeden edemedim
Adsmyr sssevvalll arkadaşlarım da aldı bir sorun yaşamamıştı bnde anlamadm şimdi neden böyle oldu. Jokerle birleşmiş sanırım o yüzden mi acaba. Ben aldktan sonranı kadar şikayeti gördüm