inciiim Cansu77 ben 10 lu set olarak yaptırdım istersen sadece 3 lü yaptırabiliyorsun Bi tane de takı yastığı yaptırdım ama buraya nasıl resim atıyorum Bi üsteki gibi
Cansu77 inciiim googleye hizli resim yazın girin sinra dosya yükleme var yukleyin resim açılınca en alttaki linki buraya yapistirin bi bunu dener misiniz
inciiim poyrazsmom_ başka Bi yolu yok mı canım o site bana pek güvenilir gelmiyor resimlerini kopyalıyor sonuçta
Sibelgokhan Rabiakk evet çıkabiliyor, fakat nakışlı olanlarda bebeği rahatsız ediyor ,bebeğinin rahatligimi önemli yoksa baskının çıkması mi? Eğer yıkama koşullarına göre yıkarsan baskının renginde cok solma olmuyormus
Rabiakk Sibelgokhan rahatlığı önemli de zaten fotoğraf çekilecek kadar giyse yeter sürekli giydirmem ki 😁hatıra kalır öyle büyüdükçe bakıp içlenirim 😁
Hnd41nr Kızlar instagramda Uniqon.tr die bi sayfa var isimli 10 lu hastane çıkışları 180 tlden 130 tl ye düşmüş kampanya yapmışlar kaliteli gibi duruyo ürünleri bende orda yaptırmayı düşünüyorum bi bakın isterseniz
Ask_H Hnd41nr canım ordan yaptırın ürünleri gelmeyen madur olanlar vardı iyice araştırın isterseniz işinize karışmk gibi olmasn
Rabiakk Sibelgokhan erkek kıyafetine bakıp kız bebek kıyafetlerine dalıp gidiyorum 😁😁kız anneleri çok şanslı
Rabiakk Sibelgokhan işlemeli bakıyorum erkek bebeklere bşle 😁çiçekli güllü güzel de ilerde derse anneğğğğğ bu ne bana bunu mu giydirdin diye