Merhaba kızlar bende 5 günlük taze anneyim. Anneligi hep cok istedim pko vardi. Ilk 7 ay doktor tedavisine ragmen olmadi sonra kafami mesgul etyim ve diyete basladim 15 kilo verdigim ay hamile kaldigimi ogrendim. Mide bulantılarım ile zor bir hamilelik geçirdim. 88 kilo ile hamile kalıp 87 kilo ile hamileliğimi tamamladım. 12. Haftada bebegin eşi rahim ağzındaydı 16. Haftasında geri yukarı çıktı. Hamileliğinin 6. Haftasında annemi kaybettim çok ağladım.. böyle böyle son 5 haftada ise virüs olayıyla hamileliğimi tamamladım gelelim hikayeme. Tam 37 hafta sabahı ufak bir akinti hissettim bacaklarimdan idrar gibi süzuldu. Bu önceki akıntılarıma benzemiyordu. R3nksiz şeffaf ve kokususzdu. Kaldim temizlik yaptım ve iki üç kez azar azar devam etti doktorumibaradim kontrole gelmem ger3ktigini söyledi eşimle kontrole gittiğimizde 1 cm ağıllık ve bebegin suyu olduğu anlaşıldı. Normal istiyordum ama sandım vs yoktu eve gidip sancimi beklemek istedim ama doktor yarış verdi suni sanci vereceklerini söylediler. Hem heyecanlıydım hemde acaba kuveze girer mi korkusu vardı. Yatisim yapıldı şehirler arası yasaktan dolayı yanimda sadece eşim vardı bir yandan nda bir yandan suni şancı verdiler. 3 saatten sonra dayanılmaz sancılarım başladı valla kızlar benim canım tatlıymış çünkü her şancı cektigimde hastaneyi inlettim bağıra bağıra. Öğlen birde verilen şancı gece 11 e kadar devam etti öldüm oldum dirildim. Saat 11 de doktorum açıklığına baktı sadece 2 cm idi açılma olmamış ve ben artık dayanamıyordum doktorum 24 saat sürebileceğini söyledi olabilecek durumları anlattı normal doğuma teşvik etti ama nafile sezeryan istiyorum diye inlettim ortalığı çünkü dayanamıyordum ve açılma olmadi hi türlü birde bebegin suyu bitmek üzereydi. Gece 12 de epidural sezeryana alındım. Hiçbirşey hissetmedim. Hatta binada uyudum onu hatırlıyorum ta ki oğlumun ağlama sesine kadar duygusal hiri değilim ama o sesi duyunca ağlamaya başladım hatta doktorum espiri bile yaptı kusura bakma ameliyathane biraz tozlu gözüne toz kaçtı diye :) ama değdi onu yanıma verdiklerinde o kadar güzeldi ki ama benimdi. Herşeyimdi hep korkardım annelik duygusunu hissedemezsem diye ama şuan anlıyorum dünyada çok başka bir aşk ve sevgi bu Rabbim isteyen dileyen ama bakabilecek vicdanda olan herkese bu duyguyu nasip etsin inşallah. Sorularınız vs varsa cevaplayabilirim Rabbim bebeklerinize sağ salim kavuşmayı nasip etsin inşallah