Rabia26 Slm güzel anneler isimli hastane çıkışları yaptıranlar nerede yaptırdınız ve fiyat olarak yazarsanız sevinirim❤️
Elcinkarahan Rabia26 kızlar İnstagram uniqon.tr şuan kampanya da var ürünleri çok güzel 10lu set 130 lira olması lazım tavsiye ederim
Rabiakk Busracandan önden nasıl tulum acaba yandan mı çıtçıtlı bacağına kadar genelde öyle yapıyorlar giydirmesi zor oluyormus diye okumuştum
Sehercayr Busracandan foto nasıl yükleniyor bu sisteme csnim ? Bu arada cok guzel sağlıcakla kullanın inşallah 🦋
Rabiakk Busracandan deneyimlersiniz inşallah genelde öyle okumuştum da yorumlarda o yüzden hep önden çıtçıtlı baktım o da fazla ypk olan da çok pahalı sorduğum set rokokoevi diye 540 dedi yastık hariç
Busracandan Rabiakk biliyorum bana da çok gelmişti orası fiyat olarak ama daha uyguna yaptıran arkadaşlar da varmış bak siteye istersen ☺️
Rabiakk Busracandan evet Baktımm mesaj attım da hepsini yaptırmıcaö çekim için yaptırıcam 5 li falan daha uygun oluyor
Rabiakk Busracandan zaten sonra çıkarır normal koyafetini giydiririm z😁hatıra kalır oğluma inşallah o günleri görürüz de
Busracandan Sehercayr google da hızlı resim diye bir site var Canım ordan paylaşıp linki buraya kopyalıyorsun 👍 teşekkür ederim bu arada 🥰