Kızlar selam İstanbul’dan yazıyorum bu sokağa çıkma yasağı bana hep zehir oldu maalesef.. geçen hafta bütün haftasonu kustum artık Pazar gecesi eşim bayılacak gibiyken hastaneye götürdü beni tahliller testler vs iki serum aldım bu arada bu 2.olmuştu hastanede serum almam artık ilaç tedavisine başladık özel de gittiğim doktoruma danışarak.. prilam dr,zofer, ferro sanol ve benexol b12 yazıldı şükür mide bulantılarım geçmişti ve yiyebiliyordum az az tiksinmeden taa ki cuma gününe kadar.. ferro sonulun etkisi mi bilmiyorum nette okumuştum gerçi kabız yaptığını tuvalete gittim dışkılama isteği ile birtürlü gelmiyor zorlamakta istemedim çıktım proctolog krem vardı sürdüm ağrısı azaldı dün ve bugünde birer ölçek doktoruma danışarak duphalac içtim gün kurusu yedim gece ve sabah bol su yoğurt yedim bana mısın demiyor dışkılama isteği var oradaki küçük küçük şişliklerden afedersiniz yapamıyorum çok zor bir durummuş zor oturuyorum karnımda şişti acaba basur mu oldum böyle bi durum yaşayanlar nasıl iyileşti acaba.. bu arada iki gündür ferro sanolu almıyorum korkudan yarın genel cerrahiden randevu aldım sabah gideceğim hemen çok fenayım😓😓😓