_2017 benim gittiğim doktor bana folik asit vermişti 3 ay kullan sonra hamile kaldığını öğrenir öğrenmez kan sulandırıcı iğne basliyacaz dedi.adetime 3 gün kala hamile olduğumu öğrendim şansım o ki gittiğim doktor hamileymiş ve izne ayrılmış mecburen başka bir doktora gittim.kadin iki güne bir kan ver dedi.3 sefer 2 gün aralar ile kan verdim ve çok şükür bhcg değerim güzel ilerliyordu ama doktor bir türlü iğne baslatmiyordu.ben de daha önce biri 8 haftalık öbürü 5 haftalık iki düşüğüm olduğu için çok korkuyordum ve bir türlü bu doktor içime sinmiyordu.esime dedim başka doktora gidelim yine bebeğimi kaybetmekten korkuyorum eşim önce kızdı iyice paranoyak oldun diye sonra ağladım çok kötü hissediyordum ikna oldu ve başka doktora gittik.hemen o gün iğneye başlattı,riske atamayiz dedi.coraspin bebekte ciddi etkiler olusturabiliyormus o yüzden sadece iğne kullandirdi ve progestan hap kullandirdi.cok şükür şimdi 14+3 haftalık olduk.insallah sen de seni anlayan ve işinde iyi bir doktora denk gelirsin.Allahim bebeklerimizi sağ Salim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💕🤰😘