Burcuyyy Arkadaşlar ben decavit i günde bir tane tok alıyorum ama üzerinde yemek yanında bir bardak su ile yutulur yazıyor bugün fark ettim her içtiğinde çok niğdeli bulandırıyor acaba ben yanlış mı içiyorum yemek yerken mı içmem lazım bilginiz varmı
Yeni_anne_ Burcuyyy Vallahi yemek yiyorum ne zaman aklıma gelirse içiyorum. Mide bulantısı yaptığını bir arkadas yine söylemişti ama ben hiç öyle bir yan etkisiyle karşılaşmadım.
[silindi] Yaman bende öyle içiyordum doktor bana da bıraktırdı sadece 1 ay kullandım. Size neden bıraktırdı
Hazalmelis Burcuyyy sağlık ocağındaki ebe söyledi doktora gidemiyorum malesef virüs kaynaklı ona güveniyorum.
Yaman [silindi] benim d vitaminim dusuktu simdi kullandigim kan ilacinin icindede var o yuzden biraktirdi
Burcuyyy Elaaaaaa bende öyle düşündüm ama korktum birden kustugum için gece ne olur ne olmaz diye 2 hafta sonra doktoruma danışacam artık başka ilaç verir belki
Tsknaltunts Burcuyyy canım bana sağlık ocağındaki ebe kahvaltıdan bir saat sonra al dedi öğlen yemek yerken yemeğin başında alıyorum aç karnına alırsam kusuyorum