Gkhneminesn Kizlar 2 ciye dogum yapan varmi aranizda ben 2ciye hamileyim ve tedirginim biraz ilkte yoktu bu korku ikinci dogum daha kolay oluyor diyorlar gercekten oylemi ?
vuqarmehriban Gkhneminesn bende ikinciye hamileyom 3ayim kaldi. Kizimi nasil birakib gidicem diye dusunuyorum normal dogum yapicam cabukde. Cikarsinlar diye korku yok ilki epidural normal dogum yapdim ama. Kizimdan ayri 2gun nasil olucak hic bilmiyorum cok panik oluyorum
Eylul-Ada2020 Benim bir hafta sonra ikinci sezeryanım olacak korkma canım biraz heyecan oluyor illa ki ama her şey alllahtan
medine02 Eylul-Ada2020 hangi tarihte yapiyosunuz bende haftaya 2.sezeryanimi olucam 28 nisanda olucam allah nasip ederse
Gkhneminesn ozlem_1990 benimde ayni cnaim ilki normal oldu kolay oldu ama ikincide bi koeku sardi beninya
medine02 Eylul-Ada2020 1 gün once kesinlikle benden once yapiyosun dogum hikayeni merakla bekliyorum….
EdibeHiraToprak Bende ikinci seseryani olucam ins. Ilki bilmeidgin icin biraz daha kolay oluyor ikincide bildigin için birde arkanda cocugunu biraktiğin icin biraz daha zor olur duygusallik yönünden die dusunuyorum ama dogum aynı doğum değişmez sanmıyorum.
medine02 EdibeHiraToprak evet onda haklisiniz gerçekten arkada evladını bırakıp gidince oyle onu düşünüyorsun bende şuanda öyleyim oglumdan hiç ayrılmadım şimdiye kadar nasil duracakmi bensiz cok tedirginim evet sezeryqnsin acısını bildiğim icin bana daha çok korku veriyor heleki ilk uyandığında narkozun etkisinden kalktığında ben çok kötüydüm insallah bunda oyle olmam diye dua ediyorum
EdibeHiraToprak medine02 rabbim yarrimcimiz olsun. Ben son 2 aydir cok agri cekiroum sanki yeni dofum sezeryan yapmis gibiyim bende bir an once olsun bitsin en azindan 3 gun çekilirsin sonra duzelio ama sankinher gün sezeryan olmuş gibi hissederek uyaniorum bu daha kotu oldu benim icin ondan dolayi acıya alıştım artık bir an once olsun bitsin istiyorum.