Nurhayatymnli Minikmucizemgeliyor haftasina gore normal oluyo sanirim 31de 2020 kg di onde gittiğimiz icin smdi 33+5 teyiz ne kadar bilmiyorum canim 😊
Topraksmom Minikmucizemgeliyor 33+0da 2300du canım normal demişti bize de hep 2 hafta önde gidiyordu ama bilmiyorum şuan öyle birşey demedi başı büyük dedi sadece son gidişimde
dentem61 Minikmucizemgeliyor 39 haftalık bebeğim 3020 gr canım bebeğin genetiği ile alakalı olabilir benim ki de biraz zayıf ama sağlıklı dedi doktorum
Minikmucizemgeliyor MerveSimsek_ haftasına göre kilosu iyi dedi 4 hafta sonra geldiğinde 800 gr 1 kilo alması lazım dedi
Bernagkgz 33+0 da 2 kg demişti ve az demişti bana baya sıkıldım hatta şuan dikkat ediyorum inşallah daha iyi olur bidahaki gittiğimde
Ruveyda_ Bernagkgz bebe büskivisi ye canım sütle , aksamları muz ye, bebege kilo aldırıyor bunlar. Bu haftalar cok önemli bebegin kilosunu yediklerinle arttırabilirsin
[silindi] Minikmucizemgeliyor çevrene bakma canım doktorun ne dediyse o ben hem kadın doguma hem perinataloga gidiyorum ikiside çok iyi dio kilosu bebişler iyi olsunda kilosu önemli deil 🤗
Prensannesii38 Minikmucizemgeliyor bence normal 33 haftalık gıttıgınde 2 kılo 170 gram dı normal dedı doktorum
[silindi] Melekkannesi demekki su içsen bebişe yaramış aman sağlıklı olsunlarda sag saglim alalım kucaklarımıza 🙈🤗