ayseguloks Kızlar 2 sene içinde 2 düşük yaptım , kan pıhtılaşmam çıktı . Kan sulandırıcısı iğne vurulmam lazım bide şimdi bu virüs çıktı ha diyincede çocuğum olmuyor. Burada Meryem suresini duymuştum ama nasıl bilgisi olan varsa söyler misiniz
Kk39 ayseguloks ben meryem süresini eğer kız bebek olucaksa okunur diye biliyorum erkelerde yusuf suresi okunuyor ama hamile kalma aşamasında okunduğu hakkin da bir bilgim yok hayırlısıyla doğru zamana olsun inş bebişiniz bende de pihtilasma oldu kürtaj oldum şimdi coraspin kullanıyorum 37.haftadayiz hayırlısıyla
yorumcuanneniz ayseguloks 40 tane hurmaya meryem suresini okuyorsun ve yiyorsun Gerisi Allaha Kalıyor Rabbim en Kısa Zamanda Gonlundekini verir insallah
Aydanaydn ayseguloks ben 41 gün hergün okudum meryem suresini arada reglödönemimde de annem devam etti ara vermemek gerekiyor diye duydum . Ama benimki tüp bebek transfer öncesi okumuştum .
Betuul12 ayseguloks merhaba canım ben de hamile kalmadan önce duymuştum onu ve bebek istediğimiz zaman adetim bittiği gün ovulasyona başladım ve aynı zamanda her akşam meryem suresini yasin suresini bildiğim bütün duaları okuyup Allah a dua ettim çok şükür o ay hamile oldum ovulasyonu da bırakmadım hem meryem suresinin hem ovulasyonun faydası çok fazla denemeni tavsiye ederm 🤗❤️
ayseguloks Betuul12 yaaa süper bende denicem bendede ovülasyonumda var , denicem bende çok istiyorum 🤲🏻🤲🏻
il-cn Ben de bebek istedigimiz dönemde evde temizlik yaparken bile actım açtım dinledim meryem suresini. Simdi hamd olsun kızım olacak. Rabbim isteyen herkese nasip etsin arkadaşım.