Nazli_cvk55 Merhabalar, Erkek bebek anneleri özellikle doğar doğmaz sünnet ettiren varmi veya bunun olur ayı nedir.? Internette doğar doğmaz yaptırın en sağlıklısı bu şekilde diyolar .
Buse91 Nazli_cvk55 arkadaşım geçen sene doğum yaptığında doktoru 1 hafta beklemesini önerip öyle yapmıştı sünnetini bebeğin. Genelde 1 hafta sonra yada 40 gün sonra yapılıyor sağlık açısından.
Pnrkrb Nazli_cvk55 ben de dogar dogmaz hastaneden taburcu edilmeden sunnet ettirip hastaneden cikmak istiyorum ancak cevremde herkes bunun sacmalik oldugunu soyluyor. Bebek zaten yeni dogmu emzirme sorunun zaten olacaktir bebek ortama alismaya calisirken bir de sunneti ekleyip enfeksiyon riskini arttirma diyorlar. Ama o kadar hizli gelisim icinde oluyorlar ki basta daha donmuyor etmiyor hazir surece alisirken buna da alisir hemencicik olur biter dusuncesindeyim ben de zarari var midir hangi surec daha iyidir merak ediyorum
Mickeylover Nazli_cvk55 ben de öyle istiyordum ama koronadan dolayı sanırım olmıycak herşeyi etkiledi bu pis salgın😔 hayırlısı olsun🙏🏻
Zlhb Nazli_cvk55 bebekler acı hıssetmedıgı ıcın uyuşturmadan yapılıyormus ama ben düşünmüyorum yaptırmayı (eger sunnetlık bır durum söz konusu olmazsa) kıyamadım aslında bırde vırus mevzu olunca hıc o topa gırmek ıstemedım acıkcası ama altı bezlı ıken yaptırcam ınsallah seneye yaza falan olabılır ama 2 yas ıle 7 yas arası cınsel kımlık gelısımı oldugu ıcın doğru degıl
Bahartesi Nazli_cvk55 Bir ihtimal şekil bozukluğu olabiliyor minicik bebekcik oldukları için. 6 aylık olsun sonra yaptırırsınız hayırlısıyla. Şimdiden geçmiş olsun.
ozlem_1990 Nazli_cvk55 ilk oğlumda şişlik vardi ve ağlama krizleri oluyordu. 25 gunlukken doktora götürdüm. Üroloji doktoruna yönlendirdiler. Doktor da sünnet önerdi hemen yaptık. 2 günde geçti. Ilk yapınca biraz ağlıyor hemen emzir geçiyor o kadar 🤗