Melikeblgc Merhaba herkese bir sorum olacaktı. Bulantı için onzyd kullanıyorum aama emerek kullanıldığı için çok zorlanıyorum. Prilam dr kullanıp kusmaları kesilen varmı?
Tatlisannedilekk Melikeblgc 4aylık hamileyim hâlâ kullanıyorum prilamı, onun sayesinde ayakta duruyorum bana çok iyi geliyor
Erken Melikeblgc ben kullanıyorum önemli ölçüde geçiriyor . Normalde 4-5 kez kusuyordum. Şimdi günde 1 kez kusuyorum ya da hiç kusmuyorum
Nurcannkarakus Melikeblgc Ben ilk gebeligimi öğrendiğimde prilam verdi bulantı için sadece onu kullandım ve çok memnun kaldım
YelizDurmus Melikeblgc ben kesinlikle o ilaçla yaşıyorum yiyorum içiyorum kesinlikle tavsiye ediyorum ama doktoruna danışmanı da öneririm
Melikeblgc Hamileliğim bu. İlkinde de 15. Haftalara kadar kusmam oldu günde 7-8 kereye kadar kusardım ama ilaç kullanmadım. Şuan elimin altında bide çocuk olduğu için kullanmak zorundayım onzyd aslında kesti ama dediğim gibi emilmesi çok zor. Doktorum prilamda kullanabilirsin dedi ama eczacılar prilamın daha hafif oldugunu söylüyor kesermi diye endişeliyim..
Songulkls27 Melikeblgc prilam bende pek işe yaramadı ama yarayan çok hamile de varmış ben de pek etki yapmadı 🤷♀️ hala aşırı koku hassasiyetim var yiyebildiğim şeyler çok kısıtlı çok zorlanıyorum Allah yardımcımız olsun 😣
Melikeblgc Songulkls27 benm kullandığımda koku konusunda etki etmedi. Hala herşeyi yiyemiyorum ama kusmuyorum genede bunada şükür😂
Songulkls27 Melikeblgc ben tiksindiğim şeyleri görmediğim sürece kusmuyorum ama kalkıp kendime yemek te yapamıyorum Gözleme simit yemekten çocuk hamur olarak dünyaya gelicek 😅