Haticebasyol43 Kizlar birsey soyleyin lutfen 31 haftalik hamileyim saat 10 dan beri belim ve karnimda agrilar var ve surekli giriyor boyle girince ruhum sıkılıyor canim yaniyor bu dogum sancisi mi oluyor hic bilmiyorum
Minik-mucizem123 Haticebasyol43 aynı hafta da benimde oldu canım. Hatta belime o kadar agrı girdi ki yatamadım kalkamadım. Bıçak gibi saplanıyordu. Kendimi sıcak tutunca gecti. Kanaman suyun yoksa eğer olabiliyormuş böyle ağrılar
Haticebasyol43 Aysec40 duzenli gibi birsey giriyo biraz duruyo sonra geciyo 3 5 dakka sonra bidaha giriyo uyudum yattim gecermi diye kalktim gene ayni anlamadim
Minik-mucizem123 Haticebasyol43 takip etmen gerek canım düzenli olmaması lazım. Dakika tut düzenli geliyorsa doktorunu ara ihmal etme 😞😞
Poyrazefem Canım bende 31 haftalikken aynı durumu yaşadım ve sancim cikti nst de biraz daha takip et ve en iyisi bi gidip nst yaptir
Haticebasyol43 Poyrazefem boyle devam ederse gitmeyi dusunuyorum suan kasilmalarim da siklasti insallah dogum falan deildir ya boyle bi günde dogurmak istemiyorum
Sevdiss_17 Haticebasyol43 kuzum eger belden kasiklara dogruysa ve gervkten yattigindada uzandigindada gecmiyosa surekli bir sertlesme durumu varsa simdi git cunku bak ben 26. Haftadan sonra yalanci sanci cok yasadim ayaga kalkinca yada yatinca geciyodu ama dogum sancisi oyle degil ilk hafif bekelr sen nolur nolmaz git bekleme
Haticebasyol43 Sevdiss_17 belimjn ortasindan kalcama ve karnimla karisik agri var normalde agrilarim oluyordu zaten de agrilarin arasi kisa olunca bide dayanilmiyo sanki gecmiycek gibi giriyor ilk oglumda sezeryan oldugum icin dogum sancisi nedir bilmiyorum cok degisik
Haticebasyol43 Sevdiss_17 esimi bekliyorum cok tesekkur ederim gelince hemen gidicem insallah kapatmazlar