Hamzaninannesi Xyz12 eger gosterirse bellidir canim 12. Haftasa artik.gozukmeye basliyor ultrasonda. Oglumda 13. Haftalikken ogrenmistik bakalim sali gunu rendevumuz vae 12+5 olacagi. Insallah ogrenebiliriz😁
kubraersin50 Xyz12 canım bana da 12 de kız dedi 16 da net kız dedi doktor da söylüyor 16 dan sonra belli olur diye insallah sende ogrenirsşn
Bsgs Xyz12 eger ultrasyon cihazi iyiyse cok daha erken ögrenilior.Erkek bebekse 12. Haftada belli oluyor ben 11+6 da ögrendim :)) kiz ise 15 16 yi bulabilir netleşmesi
Xyz12 kubraersin50 teşekkür ederim benim de ayni durum, 12haftada kız %70 dedi. 16da kesinleşir insallah Çarşamba günü gidecegim bende
1Anne_ Xyz12 bnm kız bacakları açtı açtığı bacağın arasından da el salladı terbiyesiz 😂😂😂😂😂biz kesin eminiz yani
tugbaayaz Xyz12 net bellidir artık banada 12 ve 13 te kız tahmininde bulundu 16 da kesin erkek dedi 22 olduk şimdi detaylıya girdim geçen ordada doktor erkek dedi artık emin oldum 😊
ilkcn_byram Xyz12 Bende 20 haftama yakın zamanlarda öğrendim kız dedi doktor şimdi de 33+1 haftalığım hala kız ☺️