Nrgl_cntrk Arkadaşlar merhaba karnımdan bazen sesler geliyor guruldama sesi gibi değil de biraz daha farklı acaba bebeğimin sesi mi? Özellikle gece bi ara uyandığımda ses geliyordu anlayamadım bende😂🤷🏻♀️ Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim❤️
Nrgl_cntrk hilal_yener burda okumuştum bi postta bebek sesidir diye bende bilmediğim için merak işte😂
isilbeyaz Filiztugrul_07 bende dün duydum ve bağrsaklarımdan geliyor düşüncesiyle huzur değil huzursuzluk yaşadım hiç acaba bebek konuşuyomu demedim 😂😂😂 bence bebekle alakalı değildir yaaa
Zlhb Nrgl_cntrk eger haftanız kucukse bebegın hareketleriymıs☺️Uygulamanın günlük mesajında okumustum karnınız gurulduyor sanabılırsınız bebegınızın hareketlerı dıye bana sabahları oluyordu
Mehtapca06 Bununla ilgili YouTube da bir doktorun videosu var hatta diyor bebekten bir ses gelemez gelsede su içerisinde olduğu için yayılmaz 😂
Gmze23 Nrgl_cntrk eğer haftan yüksekse yani şöyle bi 32 haftalık falansan arada dinle cırt cırt ediyor hareket edince tekme atıyor attıktan sonraki tekme bi hareketi cırt cırt diye bi ses çıkarıyor 😂