DeReNAsYa Zilannn kendi doktorum soylemiyodu bi turlu bnde farkli bi doktora gittim cinsiyet icin 17 haftada kiz demisti 21 de kendi doktorum yine soylemdi 23 de detaylida kesinlesti artik biraz gec oldu ama🙆♀️💓
H-15 Zilannn 11+5 te canım ikili test için gittiğimizde kızımız olacağını öğrenmiştik 24. Haftadayız hala değişmedi🥰🥰
DeReNAsYa Zilannn evet devlete gidiyorum arada oluyomus boyle oda bana denk geldi iste 😑 amin insallah saglikla gelsin bebisler 🤗
Zilannn Merve_kucuk desenize benim önümde daha uzun yol var 😏 insAllah sağlıkla gelsinlerde miniklerimiz biz bekleriz 😊
Merve_kucuk Zilannn Herkesin bebeği bir değil ama☺ Kuzenim 11 haftalıkken öğrenmişti mesela kızı olacağını 🙂
H-15 Zilannn canım geç kaldım cevaplamaya ama cevaplayanlar da olmuş yine de söyleyeyim 🥰 12. Hafta da bebeğin burun kemiği ve ense kalınlığına bakılan down sendromlu olma riski değerlendirilen test ☺️
durununannesii Zilannn 15 haftalıkken devlette söylemediler bizde özele gittik daha biz sormadan söyledi kızımızın olacağını 💜
Sedaca 11 haftalıkken ogrenmıstım oglum olacagını kesın net soylemıstı doktorum. Sımdı tekrar hamıleyım 6+5 🙏 ınsallah bunuda erkenden ogrenırım
Asel21 Zilannn benm ikiz gebeliğim oğlum 15′ci haftada gösterdi kızım ise 21′ci hafta da detaylı ultrason da gösterdi kendini.