Adelimm Hsrt42 bugun 38 haftalık oldm bırazdan 38+1 olacak Allahın ıznıyle cumartesi sezeryan olacağm sağlıkla gelsın bebişlerimiz 🙏
Hsrt42 Kaderrakbas Ben hiç hazır degilim ama ateş basıyor uykum cok var çocukta baskı yapıyor sık idrara cıkıyorum benimde yakın
Kaderrakbas Hsrt42 benimde midem de feci yanma var çok rahatsızım bu durumdan yaklaştık artık napalim 🙈❤
Prenses_annesii 38+5 teyim ara ara agrilarim oluyor karın altimda rahmimde korkuyorum baskı yapıyor galiba
ikizannesiFilizkaradogan 37+2 ama bugün değişik sancilarim var duyamıyorum ama leke şuyum gelmedigi için bekliyorum şimdilik her dk lavobodayim çok sıkıştırıyor hadi hayırlısı artık 😃
TubaMustafaDurmaz Bizde 37+3 deyiz bugün doktora gittim alttan muyene etmedi daha inşallah normal doğum olmasını istiyorım ama çatı kısmım aşırı derece ağrıyor 😰😥
Nisaasel 38+ 2 olduk bizde bir kaç gündür hurma yiyorum yedikten sonra bebişte aşırı hareket kasılma kramp bi de iğne batması gibi bişey hissediyorum.
sarperalper Hsrt42 bizde 37 olduk geceleri çok kasılma oluyor sancı ile beraber bakalım ne zaman gelir pasa😊